Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Γιώργο Κοντέ με την επιστολή σου αυτή λευτέρωσες έναν ολόκληρο δήμο.

Μόνο τα λόγια του Νίκου 
Καζαντζάκη του ταιριάζουν 

Δεν ελπίζω τίποτα. Δεν 

φοβάμαι τίποτα. Είμαι 

λέφτερος




Φίλε ( και είναι τιμή για μένα να σε ονομάζω έτσι) ο μεγάλος Κρητικός ο Καζαντζάκης είχε επίσης υποστηρίξει ότι "Δεν υπάρχουν ιδέες, 

υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι 

αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει"

Και εσύ με την ανοιχτή  σου επιστολή που χαρακτηρίζεις τον δυνάστη του Δήμου Λουτρακίου το μπόι σου μέτρημα δεν έχει Χθες την επιστολή σου την δημοσίευσα στο δικό μου μπλοκ για να ταχθώ αλληλέγγυος και συνυπεύθυνος γι όσα γράφεις και σήμερα επανέρχομαι και με παραδείγματα να αποδείξω πόσο αληθινός είσαι. 

Η επιστολή που θα μείνει στην ιστορία του Δήμου μας ως η αρχή του ξηλώματος ενός ανθρώπου που εν ονόματι του οικονομικού κέρδος δεν σεβάστηκε απολύτως τίποτα 

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μια φορά κι’ ένα καιρό ζούσε στην πόλη μας ένας άνθρωπος χωρίς συνείδηση και ηθικούς φραγμούς.
Ήταν σε όλους γνωστό ότι μπροστά στην «κονόμα» δεν δίσταζε να πουλήσει την ιδεολογία του ,τα πιστεύω του ακόμη και τους κατά καιρούς φίλους του.
Επειδή οι τιμές που έπιανε δεν αρκούσαν για να ζει αποφάσισε ότι θα «παίξει» τον δήθεν εκδότη εφημερίδας. Είναι γνωστό ότι η δημοπρασία πρωτοσέλιδων βγάζει παραπάνω.
Αυτός λοιπόν ο περίεργος τύπος πολλές φορές  μπροστά μου και μπροστά σε μάρτυρες πούλησε το εξώφυλλο της φυλλάδας του αντί 400 ευρώ. Ανάλογα με τους υποψήφιους κάθε φορά άλλαζε ονόματα στους τίτλους  , το 2010 υποστήριζε τον Λογοθέτη και έβριζε τον Γκιώνη το 2014 υποστηρίζει τον Γκιώνη και βρίζει τον Παύλου. Ο ίδιος  τόσο ρηχός δήθεν εκδότης-καφετζής!!!
Είναι ο ίδιος που το 2007 κατηγορούσε τον Γκιώνη για καταστροφέα της πόλης γιατί του έκοψε τα 5.000 ευρώ που «τσίμπαγε» στο καρναβάλι για να βάζει …..μουσική  γιατί ξέχασα να σας πω ότι μετά από εκδότης- καφετζής είναι και  ειδικός  μουσικολόγος.
Είναι ο ίδιος που έχει βάλει μηχανήματα  διαφημιστικών προβολών και ποτέ δεν μας έδειξε τους λογαριασμούς ρεύματος που πληρώνει ( όχι έναν αλλά ΟΛΟΥΣ).
Είναι ο ίδιος που παίρνει χρήματα από το καζίνο για να το διαφημίζει ……..στο Λουτράκι αφού δεν ξέρει κανένας μας ότι υπάρχει !!!!!
Είναι ο ίδιος επαγγελματίας τρακαδόρος  που μέχρι χτες  κλαιγόταν ότι «δεν βγαίνει» αλλά σήμερα βγάζει έκτακτες εκδόσεις  πολλών ευρώ  χωρίς να μας πει ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!!!!!
Τέλος είναι αυτός που χρόνια η κοινωνία μας ονομάζει «πουλημένο» πολιτικά  και «φτύνουν» τον κόρφο τους ακόμη και στην καλημέρα του.
Αν αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ,ο πολιτικά «πουλημένος», ο κατ’ αποκοπή εκδότης;;;;
 
 Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ.






Γιώργος Α. Κοντός




Σχολιασμός Νικηφόρου. 

Και πάλι γυρίζω στον μεγάλο μας κρητικό και παίρνω από αυτόν τα σοφά του λόγια 

"Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες· 

αυτή ‘ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με 

δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;"

Και απέδειξες περίτρανα ότι αντέχεις να πολεμάς όλους αυτούς που προσπαθούν να μας παρουσιαστούν ως σωτήρες και για τον λόγο αυτόν θα μείνει η επιστολή σου ως μνημείο. τόλμης και λεβεντιάς που ένας άνθρωπος επιτέλους άρχισε το ξήλωμα του Σπύρου Γιαλοψού  

Οι διαφημιστικές ταμπέλες που ήταν παράνομες 




Δημότη και δημότισσα ο κ. Γιαλοψός πλήρωνε για κάθε ταμπέλα την ημέρα 0.86 ευρώ ή σε δραχμές 292,40 που δεν μπορούσες να αγοράσεις ούτε μια τυρόπιτα Τον μήνα 25,80 ευρώ ή σε δραχμές 8.772 και τον χρόνο 309,60 ευρώ ή σε δραχμές 105.264. Ποσά που προκαλούν και αποδεικνύουν το αληθές της επιστολής του κ.Κοντού που είμαι βέβαιος ότι θα αναδειχτεί ο νικητής των εκλογών. 
Και σε αυτή την παράνομη ταμπέλα βρήκε να βάλει την φωτογραφία του ο κ. Γκιώνης για να την νομοποιήσει γιατί τώρα είναι στο δικό του μπλοκ Αφού είχε ξεχάσει ο κ. αρχηγός της παρέμβασης ακόμα και αυτά που είπε στο δημοτικό συμβούλιο της 22 12 2005  για τον σημερινό υποστηριχτή του Σπύρο Γιαλοψό 


Τα πρωτοσέλιδα και οι τιμές των 


Τον Αύγουστο 2005                 Οκτώβριος 2006 




Και ενώ τον Αύγουστο του 2005 ήταν ο κ. Γιαλοψός υπέρ του κ. Παύλου άλλαξε  το τροπάριο και αναγκάζεται η Αδέσμευτη Κίνησης Πολιτών να βγάλει την παραπάνω ανακοίνωση που αξίζει να επισημάνουμε την παράγραφο " Μήπως δηλαδή η ξαφνική μεταλλαγή σας υποστηρίζοντας δημοσιογραφικά υποψηφίους δημάρχους για τους οποίους δεν τρέφατε μέχρι χθες καμία πολιτική συμπάθεια οφείλεται σε μια άσκηση έμμεσης πίεσης προς την παράταξη μας για την ικανοποίηση προσωπικών σας συμφερόντων ενόψει προεκλογικής περιόδου "γλείφοντας όμως προηγουμένως εκεί που φτύνατε "
Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση οφείλετε να αποδείξετε ότι δεν είσαστε αργυρώνητος 

τι σημαίνει αργυρώνητος 
αργυρώνητος = αυτός που έχει εξαγοραστεί με χρήματα, πουλημένος
Ετυμολογία < αργυρός + - ωνητος ( ωνούμαι «αγοράζω»)
Πηγή: Μπαμπινιώτης (2002) Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας, Αθήνα
Βέβαια το κείμενο αυτό το έγγραψε η καλαματιανή αλεπού που προσπαθεί να μας παρουσιαστή ως περαχωρίτισσα. Γιατί την λέξη αργυρώνητος την συναντάμε πολύ στα εκκλησιαστικά κείμενα και η Καλαματιανή αλεπού είναι αναγνώστης  της Παναγιάς της Γιάτρισσας  και το δεξί χέρι του πατέρα Νικολάου. Και τώρα και μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος μου.
Κύριε Γιαλοψέ 
Έμαθα ότι θα κάνετε μήνυση στον κ. Κοντό. Σας ικετεύω να με βάλετε στον κατάλογο των κατηγορούμενων και την αφεντιά που δέχομαι ως αληθή όσα γράφει ο κ. Γιώργος Κοντός Βέβαια μπορεί να κάνεις μόνο εμένα αγωγή όπως έκανες και με το αργυρώνητος. 
Σας συμβουλεύω να μελετήσετε τα λόγια του Τσόρτσιλ και αν δεν τα καταλαβαίνεις μια και δεν ήσουνα καλός μαθητής να πας στην καλαματιανή αλεπού που τον έκανε ο Δήμος λόγιο να σου τα εξηγήσει 
"Ο Μόνος οδηγός του ανθρώπου είναι η συνείδηση του Η μόνη ασπίδα του της μνήμης του είναι η ευθύτης  κι η ειλικρίνεια των πράξεων του "

Φίλε Γιώργο Κοντέ που η επιστολή σου άλλαξε το επίθετο 
Σου χαρίζω τα λόγια του Αλέξανδρου Παπαναστασίου που υλοποίησες πέρα για πέρα και ομολογώ ότι μου έδωσες κουράγιο να συνεχίσω να γράφω. 
"Ένας λαός αν θέλει να είναι ελεύθερος πρέπει να είναι εις θέσιν κάθε στιγμήν να κατακτά εκ νέου την ελευθερίαν του με τας ιδίας του δυνάμεις με τους ίδιους του αγώνας"