Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Χαρά Πολύζου το αεικίνητο

Μια άλλη κουρασμένη από τους Αγίους Θεοδώρους που πήγα για να δω αυτούς που δεν γνωρίζω Και έπεσα σε μια κυρία που σε ενεργητικότητα φίλε κουβαδάκια μας βάζει τα γυαλιά. Εμένα βέβαια λόγω ηλικίας αλλά πιστεύω λόγω μονότονης απασχόλησης. Δεν είναι και ευχάριστο να σε πληρώνουν για να συκοφαντείς ( Ξεφώνισμα  κ. Γιαννούλη)

Χαρά Πολύζου


Eπιχειρηματίας από το 2001 στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, ιδιοκτήτρια καταστήματος κινητής τηλεφωνίας vodafone καθώς επίσης και καταστήματος μεταφοράς χρημάτων . Έχει φοιτήσει στα ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα ηλεκτρονικής έχει άριστη γνώση αγγλικών και πολύ καλή γνώση Ιταλικών. Έχει συμβάλει ουσιαστικά στην αναβίωση του εμπορικού συλλόγου Αγίων Θεοδώρων και κατέχει την θέση του προέδρου για το διάστημα 2011 συμβάλλοντας στην προβολή των Αγίων Θεοδώρων στις τρεις τελευταίες πανελλήνιες εκθέσεις. Τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της για την δημιουργία εμπορικού καταλόγου ,διαφημιστικών φυλλαδίων , οργάνωση εκδηλώσεων και εκθέσεων με σκοπό την τουριστική προβολή. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Ο Νικηφόρος δεν είναι διαφημιστής αλλά ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος. Και βάζει στο μπλοκ του όποιος επιθυμεί να δείξει τι έχει κάνει στην ζωή του και τι μπορεί να προσφέρει. Δεν δεχόμαστε κεράσματα παντός είδους. Για να εισπράξω χρήματα δεν έχω ούτε αποδείξεις ούτε τιμολόγια.Και το μπλοκ μου δεν θέλω να το κάνω Λαϊκή αγορά  γιατί σέβομαι αυτούς τους λίγους που με διαβάζουν.