Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Παύλος Παύλου ένας αξιοπρεπής που δεν λύγισε στους λασπολόγους

Κάποιοι χαίρονται που έχασε τις εκλογές ο Παύλος Παύλου. Κάποιοι άλλοι έλεγαν κατά την προεκλογική περίοδο τι θέλει και βάζει και πάλι για δήμαρχος δεν χόρτασε στα δώδεκα χρόνια που ήταν; Και το ρήμα χορταίνω είχε την κακή έννοια που όλοι εμείς οι Έλληνες που είμαστε οι περισσότεροι  ανίκανοι να χωρίσουμε την τροφή σε δύο αγελάδες χρησιμοποιούμε.
Επίσης κάποιοι άλλοι κατηγόρησαν τον επί δώδεκα χρόνια δήμαρχο που δεν άφησε κάποιον άλλον στη θέση του.
Και αυτοί που υποστήριζαν αυτά το τραγικό είναι ότι ο κ. Παύλου τους είχε δώσει το χέρι του που όλοι γνωρίζουμε ότι του Δημάρχου μιας πόλεως είναι πολύ δυνατό.
Όσο καιρό ήταν Δήμαρχος ο κ. Παύλου ( από το 2001 έως το 2006) ποτέ δεν πέρασα την πόρτα του γραφείου του .Και πολλές φορές του άσκησα κριτική .Στις εκλογές του 2006 μάλιστα τον ψήφισα γιατί ήταν υποψήφιος στον συνδυασμό του ο φίλος ο Ανδρέας ο Σιώκος.
Μάλιστα θυμάμαι ότι πήγα μια φορά στο εκλογικό κέντρο και ο κ. Κουκουλάς που ήταν το νούμερο 2  στην Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση είπε στον Ανδρέα  Σιώκο να μη ξανά πάω γιατί κάνω κακό στον συνδυασμό. Ναι είναι το ίδιο πρόσωπο που είπε ότι είναι άφιλος ο κ. Παύλου που δώδεκα χρόνια τον είχε δίπλα του με το αζημίωτο βέβαια .
Και αυτή την δήλωση ο κ. Γιαλοψός άλλος ευεργετηθείς από τον κ. Παύλου την πήρε και την έκανε πρωτοσέλιδο


Και αυτή την δήλωση την έκανε ο λόγιος κ. Κουκουλάς  μετά από δυο χρόνια και οκτώ μήνες που οι δημότες δεν τον ψήφισαν. Και εδώ γεννάται το ερώτημα γιατί σιώπησε ο αναγνώβστης της εκκλησίας της Γιάτρισσας σχεδόν τρία χρόνια. Μα ο πολύπειρος Καλαματιανός Αντωνάκης ήθελε να κάνει κακό στο κ. Παύλου εκλογικά. Γιατί όταν κάποιος άσχετος διαβάζει ότι ο έμπιστος σου σε κατηγορεί τότε προβληματίζεσαι. Εδώ υπάρχει η θεωρία του Μακιαβέλλι  " Συκοφαντείτε συκοφαντείτε στο τέλος κάτι θα μείνει.
Ο  Παύλος Παύλου έχει ένα αυτοκαταστροφικό ελάττωμα και το οποίο πλήρωσε πολύ ακριβά. Προσέχει αυτούς που δεν αξίζουν και αγνοεί αυτούς που τον τιμούν. Γιατί ο σωστός έχει μένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα Δεν κολακεύει για να αποκτήσει την συμπάθεια του δυνατού γιατί δεν τον έχει καμία ανάγκη.
Διάβασα ότι μάλλον σκέπτεται να αποχωρήσει από το δημοτικό συμβούλιο ο κ. Παύλου. Αυτό δεν θα είναι κακό για τον επί δώδεκα χρόνια δήμαρχο αλλά για τον κ. Γκιώνη. Γιατί δεν θα υπάρχει η πείρα που έχει γίνει τώρα σοφία για να φρενάρει τον λαοπρόβλητο δήμαρχο. Και αυτό θα το διαπιστώσουν οι πάντες. Βλέπετε έχω μια πολύ κακή συνήθεια να γράφω αυτά που θα γίνου. Και δεν περιμένω για να κρίνω επί του ασφαλούς.
Κατηγορούν τον κ. Παύλου γιατί πήγε στην δικαιοσύνη τους συκοφάντες του .  Μάλιστα ο ένας εξ αυτών  ο κ. Γιαλοψός έβγαλε πρωτοσέλιδο πολύ μάλιστα φαιδρό αφού παραλλήλισε τον εαυτό του με τον λαό του Δήμου Παρακαλώ καμαρώσετε


Βέβαια από όλα αυτά που γράφει ο κ. Γιαλοψός τίποτα δεν πιστεύει γιατί ο ίδιος καταπάτησε την έννοια της δημοκρατίας αφού και αυτός μου έκανε αγωγή επειδή έγραψα στην εφημερίδα μου για τα παράνομα προνόμια που απολάμβανε και τον εκβιασμό που έκανε στον κ. Λογοθέτη  με το δημοσίευμα αυτό  



Και αυτό το δημοσίευμα ο κ Λογοθέτης το άφησε χωρίς να ζητήσει την τιμωρία αυτού που παραβίασε το σύνταγμα


Και όλα αυτά τα γράφω για να σας αποδείξω ότι μια εφημερίδα που έχει κατηγορηθεί από την παράταξη του κ. Παύλου ότι είναι αργυρώνητη ( που σημαίνει αγορασμένη) τρομοκρατεί πετώντας λάσπη σε αυτούς που δεν υποκύπτουν
Μα παρακαλώ ας δούμε την ανακοίνωση  Ιούλιος του 2006

Να γιατί πήρα θέση και έγραψα καθαρά και ξάστερα ότι είμαι με τον κ. Παύλου επειδή είναι ικανότερος ( ουδεμία σύγκριση) από τον κ. Γκιώνη. Και μη νομίσετε ότι είμαι από τους εκλεκτούς του κ. Παύλου. Την δεύτερη δε εκλογή το επιτελείο του με είχε κόψει και δεν με ενημέρωνε.
Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να μη γράψω ότι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος φεύγει από την τοπική αυτοδιοίκηση.  που δεν ενέδωσε σε κάποιους που θεωρούν το δήμο τσιφλίκι τους
Ο κ. Παύλου δεν έχει κανένα πρόβλημα. γιατί όταν θα ηρεμήσουν τα πνεύματα και γίνει σωστή κριτική για την προσφορά του κ. Παύλου τότε όλοι θα διαπιστώσουν ως εμπόδιο για να συνεχίσει το έργο του ο κ. Παύλου ήταν η αξιοπρεπής στάσης του σε αυτούς που ρίχνοντας λάσπη έκαναν τους σωστούς να πάρουν τα βουνά  Για τον λόγο αυτόν είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτούς που θέλουν να προσφέρουν.
Στην περίπτωση Παύλου δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε πολλά γιατί ο επί δώδεκα χρόνια Δήμαρχος δεν μας ΠΊΣΤΕΨΕ. Ενώ εμείς θεωρούμε το έργο του τεράστιο και  το οποίο με κάθε λεπτομέρεια θα το παρουσιάσουμε. Γιατί το θεωρούμε καθήκον μας. για να βοηθήσουμε όλους αυτούς που μπορούν να προσφέρουν και οι επαγγελματίες συκοφάντες τους διώχνουν.
Εμείς θα αγωνιστούμε για να κρατήσουμε όλους αυτούς τους αξιόλογους στην τοπική αυτοδιοίκηση. .