Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο Γιώργος ο Γκιώνης μιλάει για φερτούς

Και το όνομα αυτού Αργύρης Ψυχογιός που προσωπικά τον γνωρίζω από τον χώρο του ποδοσφαίρου και τον εκτιμώ πολύ γιατί έχει προσφέρει.
Το θέμα μας δεν είναι ο συμπαθέστατος κ. Αργύρης Ψυχογιός αλλά το επιτελείο του κ. Γκιώνη και ιδίως το επικοινωνιακό . Που κατά τον λαδωμένο κονδυλοφόρο  κ. Πανούλη Ηλιακόπουλο παρουσιάζει ενδιαφέρον γιατί "...Κάτι έχει αλλάξει στα δελτία Τύπου της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, όπου πλέον διαπιστώνεται να εμπεριέχουν πολιτική διάσταση και να στο επιτελείο του συνδυασμού υπάρχει προβληματισμός;»
Και δεν μπορώ να καταλάβω πως εμάς αυτοί οι άνθρωποι μας χαρακτήρισαν φερτούς ενώ εδώ έχουμε κάτι που θα σηκώσει μάλιστα και θύελλα διαμαρτυριών από τους γηγενείς Λουτρακιότες που κινδυνεύουν δια πρώτη φορά να αποτελέσουν ακόμα και μειοψηφία . 
Γιατί ο κ. Αργύρης Ψυχογιός είναι κάτοικος Αγίων Θεοδώρων και ο κ. Γκιώνης τον τοποθέτησε υποψήφιο σύμβουλο όχι στους Αγίους Θεοδώρους αλλά στο Λουτράκι. Που σημαίνει. Αν έρθει πρώτος ο κ. Γκιώνης τότε θα έχουμε πέντε συμβούλους από τους Αγίους Θεοδώρους και αν εκλεγεί ο .κ. Ψυχογιός θα έχουμε έξη ( 6) συμβούλους της πλειοψηφίας από τους Αγίους Θεοδώρους. 
Δεν έχουμε καμία διαφορά με τους συμπαθέστατους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων ούτε με τον κ. Ψυχογιό. Αλλά με το επιτελείο του κ. Γκιώνη που μας χαρακτήρισε φερτούς. Υπάρχει μια δικαιολογία και την οποία και εμείς αποδεχόμαστε. Μάλλον στο επιτελείο έχει προστεθεί και ο κ. Αντ,ωνης ο Λόγιος που αν και είναι Καλαματιανός το παίζει γηγενής με το ψευδώνυμο Αλεπού από την Πέραχώρα. Φερτοί να δώσετε ένα μάθημα σε αυτούς που δεν σας σέβοντυα