Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ένας δημότης απαιτεί δημόσια συζήτηση των δυο μονομάχων (Γκιώνη – Παύλου ) που αναμετρούνται την δεύτερη Κυριακή

  



Στην πρώτη Κυριακή βγήκαν οι δυο πρώτοι μονομάχοι  για τον δεύτερο γύρο. Ο Γιώργος ο Γκιώνης που έπιασε ακριβώς το ποσοστό του και του 2010 Και τώρα δεύτερος ο Παύλος Παύλου με ποσοστό μικρότερο από τον δεύτερο του 2010.Πλην όμως τώρα κατά την αναμέτρηση είχαμε τέσσερις πολύ δυνατούς συνδυασμούς.
Και επί της δωδεκαετίας της δημαρχίας  του Παύλου Παύλου  στις ρούγες και στις στράτες ακούστηκαν πολλά
Αλλά και επί ημερών κ. Γκιώνη και ακούστηκαν αλλά και ενυπόγραφα γράφτηκαν πολλά ( και ένας από αυτούς  που έγραψε ήταν και η αφεντιά μου) τώρα απαιτούμε επιτέλους οι δυο τελευταίοι δήμαρχοι που ήταν στην εποχή των παχαίων αγελάδων να μας πουν που πήγαν τα χρήματα των.
Και την περασμένη εβδομάδα είχε ζητήσει ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης να γίνει μια δημόσια συζήτηση και ο κ. Γκιώνης δεν το δέχτηκε.
Τώρα είναι επιβεβλημένο να γίνει μια συνάντηση και οι δυο τελευταίοι δήμαρχοι  που διαχειρίστηκαν τεράστια ποσά να μας πουν που τα τοποθέτησαν
Και το γράφω από σήμερα για να μη έχει κανένας καμία αιτιολογία για να μη γίνει αυτή η συνάντηση.
Εγώ η αυτού εξοχότητα ο δημότης έχω την απαίτηση η συνάντηση αυτή να γίνει για να αποφασίσουμε ποιόν θα ψηφίσουμε για να μας διοικήσει πέντε ολόκληρα χρόνια.
Κύριοι Γκιώνη και  Παύλου που ο λαός σας έστειλε να μονομαχήσετε την δεύτερη Κυριακή πρέπει να παρουσιαστείτε ενώπιον του λαού χωρίς την παραμικρή σκιά.
Βέβαια ο κ. Παύλου δέχτηκε να γίνει αυτή η δημόσια συζήτηση. Τώρα είμαι βέβαιος ότι δεν θα αρνηθεί αφού  βρισκόμαστε ελάχιστες μέρες πριν να κόψουμε το νήμα του τερματισμού. 
Ο δε κ Γκιώνη έχοντας νωπή την εμπιστοσύνη του λαού αφού του έδωσε ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του.
Και έτσι έχει πλέον υποχρέωση αφού ετοιμάζεται να κόψει το νήμα του τερματισμού την ερχόμενη Κυριακή.