Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο λαός πρέπει να ξεχωρίζει τους ικανούς και όχι τους κομματικούς αλλά ούτε και τους συμπεθέρους

Επειδή επί καθημερινής βάσεως περπατώ και επομένως μπορώ να έχω άποψη για την καθαριότητα όχι της βιτρίνας του Λουτρακίου που είναι η πόλης αλλά και τα περίχωρα του  Και δεν είναι η πρώτη φορά που το γράφω και είμαι και βέβαιος ούτε και η τελευταία  που θα κατηγορώ τους λεγόμενους Αθηναίους που έρχονται  για Σαββατοκύριακο και ρυπαίνουν το χώρο που βρίσκεται γύρω από τους κάδους. Και η δική μου απορία είναι μια.  Αλήθεια που βρίσκουν όλο αυτό το σκουπιδαριό και μας το παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο. Και πολλές φορές προβληματίζουμε και μπαίνω στη σκέψη μήπως όλα; Αυτά τα κουβαλάνε από την Αθήνα. Και εδώ έχουμε και το οξύμωρο σχήμα Να κατηγορούμε την παράταξη που διοικεί το δήμο που δεν προλαβαίνει να γεμίζει φορτηγά με παντός είδους σκουπίδια. Μια μέρα είδα και μια λεκάνη να βρίσκεται δίπλα από κάδο και αυτό τα λέει όλα. Που σημαίνει ότι αυτοί οι δημότες δεν έχουν ίχνος τσίπα.
Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει ειδική υπηρεσία που θα μπορέσει ο δημότης να έρθει σε επικοινωνία και να απαλλαγή από αυτού του είδους τα σκουπίδια. Επίσης γύρω από τους κάδους υπάρχουν ακόμα και βγαλμένο γκαζόν που και αυτό θα μπορούσε να το πετάξει με τα αυτοκίνητα του δήμου και από το σπίτι μας.
Και είμαι υποχρεωμένος να το γράψω ότι ο αντιδήμαρχος της καθαριότητας του νΔήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων Θανάσης Μουζάκης μάχεται για να κρατήσει καθαρό τον δήμο κάτω από συνθήκες που εμείς οι δημότες τις δημιουργούμε και πρέπει να ντρεπόμαστε.
Και όμως αντί να ζητήσουμε συγνώμη έχουμε και την θρασύτητα να κρίνουμε τις υπηρεσίες γιατί δεν μαζεύουν τις λεκάνες που εμείς πηγαίνουμε έξω από τους κάδους. Μια μέρα κάποιοι έβαλαν μέσα στους κάδους ακόμα και νεογέννητα σκυλάκια.
Για τον λόγο αυτό όσοι θα ψηφίσετε τον συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη να βάλει ένα σταυρό στον Θανάση Μουζάκη αφού τρία και χρόνια τον …σταυρώσαμε επί καθημερινής βάσεως με την απείθαρχη στάση μας στο θέμα των σκουπιδιών.