Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Γιώργο Γκιώνη : Ένας δειλός μπορεί να γίνει δήμαρχος;


 Ο Αμερικανός συγγραφέας AMBROSE BIERCE είχε  υποστηρίξει « δειλός είναι ένας άνθρωπος που σε επικίνδυνες καταστάσεις ανάγκης σκέφτεται με τα πόδια.» ( ΕΡΜΗΝΕΊΑ ΤΟ ΒΆΖΕΙ ΣΤΑ ΠΌΔΙΑ)
Και εδώ στην περίπτωση του κ. Γκιώνη που μέσα στα δημοτικά συμβούλια χαρακτήριζε τον Κώστα Λογοθέτη ως ψεύτη τώρα μας κάνει το παγώνι. Που σημαίνει ότι όλα αυτά που έλεγε ήταν δικά του ψέματα.
Και αυτό συμπεραίνετε από την αδυναμία να λάβει μέρος σε μια δημόσια συζήτηση. Γιατί μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είχε πιο δυνατή φωνή. Που τώρα όπως φαίνεται την έχασε και έχει βάλει την ουρά του στα ΣΚΈΛΙΑ ΤΟΥ. 

Η προκλητική ανακοίνωση της παράταξης του Κώστα Λογοθέτη 

 

Σχολιασμός Νικηφόρου 
Κύριε Γκιώνη 

Πρέπει στα τρία χρόνια< και μερικούς μήνες που διοίκησε τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας  Αγίων Θεοδώρων να παρακολούθησα περίπου δέκα πέντε συμβούλια. Και σε αυτά τα δέκα με φωνή πολύ δυνατή που αρμόζει μόνο σε φιλάθλους των ποδοσφαιρικών γηπέδων χαρακτηρίζατε τον κ. Κώστα Λογοθέτη  ψεύτη. Και αυτός απαντούσε μόνο με στοιχεία και εσείς με φωνές Και τις χρησιμοποιούν αυτές εκείνοι που στερούνται επιχειρημάτων  Και ο λόγος είναι απλός. Για ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΆΣΟΥΝ. .
Και έρχεται τώρα ο πονηρός Περαχωρήτης και σας προκαλεί και σας καλεί σε δημόσιο διάλογο παρουσία και των άλλων υποψηφίων Δημάρχων στην αίθουσα του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου. Για να παρακολουθήσουν και πολλοί δημότες. Και ενώ οι δυο άλλοι δέχονται εσείς ξεχάσατε την λεβεντιά σας και τα ουρλιαχτά σας και το βάλατε στα πόδια. 
Ηγέτης κ. Γκιώνη σημαίνει πρόσωπο που έχει αρχηγικά προσόντα. Και εσείς με το φευγιό σας αποδεικνύετε ότι είσαστε ουραγός. 
Σας δηλώνω προσωπικά θα αναλάβω την άρνηση σας αυτή να την μάθει κάθε δημότης για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα  
Να πως σας χαρακτήριζε ο σημερινός υποστηριχτής  κ. Ηλιακόπουλος στις εκλογές του 2010 που δεν είχε πάρει εντολή από τα αφεντικά του 


Να και προφήτης ο Κουβαδάκιας. Έτσι και τώρα σχολιάζω και δηλώνω ότι παλιά μου τέχνη κ. Γκιώνη . Προσπαθείτε να συκοφαντήσετε τους αντιπάλους σας και όταν έρθει η ώρα της κρίσεις το βάζετε στα πόδια. Και πρέπει να μελετήσετε κ. Γκιώνη τα λόγια του Ξενοφώντα " ...στη μάχη ο γενναίος επιζεί ενώ ο δειλός σκοτώνεται"