Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Χρόνια πολλά Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη

Σου εύχομαι  Κώστα Λογοθέτη πολύχρονος και να είσαι βέβαιος ότι τους Δημότες σου θα τους βλέπεις πάντα στα μάτια.
Αντίθετα αυτό δεν μπορεί να το κάνουν πολλοί δημότες αλλά και κάποιοι πρωτοκλασάτοι  συνεργάτες σου που ο λαός τους αποδοκίμασε  αν και κατέκτησε ο συνδυασμός που πήγαν την πρώτη θέση.
Βέβαια για την ήττα του συνδυασμού σου υπεύθυνος είσαι εσύ και μόνο εσύ. Γιατί από ευγένεια δεν κατέβηκες στον κόσμο και να πεις όλα τα παιχνίδια που παίξανε κάποιοι όχι σε βάρος σου αλλά σε βάρος των δημοτών.
Ο Αίσωπος νομίζω ότι κάπου αναφέρει ένα χαριτωμένο " Όνος με ελάκτισεν καγώ αντιλακτίσω;"
Που σημαίνει αν ένα γάιδαρος σε κλοτσήσει εσύ πρέπει να ανταποδώσεις την κλοτσιά; Επειδή εγώ είμαι της θεωρίας ο γάιδαρος στην μεταφορική έννοια δεν θα καταλάβει την δική σου κλοτσιά πρέπει  είναι πολλές οι κλοτσιές σου.
Εκεί εσύ χάλασες την σούπα γιατί στάθηκες στο ύψος σου αντί να κατέβεις στο δικό τους  επίπεδο. Και σου τα λέει ένα που ποτέ δεν πέρασε την πόρτα του γραφείου σου  το χρονικό διάστημα που ήσουνα Δήμαρχος. Και πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί που σε ψήφισαν αλλά και σε καταψήφισαν ότι ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου πλήρωσες  μαζί με του συνεργάτες σου 6.700.000 από την τσέπη σου Που ποτέ δεν σου τα γυρίσανε. Αλλά κάνανε και μια πράξη αήθη Μηδένισαν την οφειλή προς το πρόσωπο σου και των  συνεργάτες σου και χρέωσαν ότι πλήρωσαν για την εποχή  την δική σου 3.700.000 δραχμές χωρίς εσείς να είχατε καμία οφειλή αφήσει. Πήρες μια γεύση και μυαλό δεν έβαλες. Τουλάχιστον είμαι βέβαιος ότι φεύγεις με το κεφάλι ψηλά.
Κράτα ως υποθήκη τα λόγια αυτά " ...αντί να λες : Γιατί να συμβαίνει αυτό σε μένα τον καημένο ; Δεν είναι τρομερό ; Άρχισε από τώρα να λες Τι έχω να μάθω από αυτά που έζησα τα χρόνια που ήμουνα Δήμαρχος "