Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Υποστηρίζω τον κ. Παύλου επειδή τον θεωρώ καλύτερο δήμαρχο από τον κ. Γκιώνη.


Αν και η Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση δεν μας στέλνεις τις ανακοινώσεις της εμείς επειδή πιστεύουμε ότι ο κ. Παύλου θα είναι καλύτερος Δήμαρχος έχουμε ήδη ταχθεί υπέρ του. Και δεν ζητάμε να μας ενημερώνουν  ούτε να διαφημίζονται στο μπλοκ μας μια και δεν έχουμε ούτε τιμολόγια ούτε αποδείξεις.Αλλά όμως γι αυτά και άλλα πολλά έχουμε χρόνο για σχολιασμό. Ο Νικηφόρος επειδή υπηρετεί την αλήθεια και την δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει πάντα στοιχεία Και δεν μπορώ να μη εκνευρίζομαι ότι βλέπω τον αήθη πόλεμο που κατά καιρούς κάποιοι επαγγελματίες προβοκάτορες κάνουν σε βάρος τώρα της Αδέσμευτης  Δημοτικής Κίνησης 
Γιατί όταν ο κ. Γιαλοψός δεν σέβεται ανθρώπους του αναστήματος του κ. Πρωτονοτάριου αυτό σημαίνει ότι μπαίνει εμπόδιο να ασχοληθούν αξιόλογοι άνθρωποι  για την τοπική αυτοδιοίκηση. 
Βέβαια βρέθηκε ο γίγαντας Γιώργος Κοντός και άρχισε την αποκαθήλωση ενός ανθρώπου που νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει να μας δουλεύει όλους. Και αυτός είναι ο κ. Γιαλοψός. Που είναι εναντίον του κ. Παύλου γιατί αν και πέρασαν οκτώ (8) χρόνια δεν μπόρεσε να απαντήσει στην ανακοίνωση της 

Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης

Και ενώ τον Αύγουστο του 2005 ήταν ο κ. Γιαλοψός υπέρ του κ. Παύλου άλλαξε  το τροπάριο και αναγκάζεται η Αδέσμευτη Κίνησης Πολιτών να βγάλει την παραπάνω ανακοίνωση που αξίζει να επισημάνουμε την παράγραφο " Μήπως δηλαδή η ξαφνική μεταλλαγή σας υποστηρίζοντας δημοσιογραφικά υποψηφίους δημάρχους για τους οποίους δεν τρέφατε μέχρι χθες καμία πολιτική συμπάθεια οφείλεται σε μια άσκηση έμμεσης πίεσης προς την παράταξη μας για την ικανοποίηση προσωπικών σας συμφερόντων ενόψει προεκλογικής περιόδου "γλείφοντας όμως προηγουμένως εκεί που φτύνατε "
Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση οφείλετε να αποδείξετε ότι δεν είσαστε αργυρώνητος  

Ανακοίνωσης της Αδέσμευτης Δημοτικής  Κίνησης 

Από την αρχή του προεκλογικού αγώνα προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε τον πολιτικό πολιτισμό, να διασφαλίσουμε την ηρεμία και να απομονώσουμε πρακτικές που πήγαν να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Αυτοί που έχουν κάνει προεκλογική τακτική τη νυχτερινή διανομή ανώνυμων ρυπαρών εντύπων, υπογράφοντας τα άλλοτε σαν..........
 «Ανένταχτοι» και άλλοτε σαν «Ελέφαντες», ας μην προσπαθούν ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και βλέποντας τη δυναμική που αναπτύσσει ο συνδυασμός μας, να μας εμπλέξουν με υπονοούμενα με βίντεο που όπως ο καθένας μπορεί να δει, έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο από τον περασμένο Απρίλιο.
Η ελεύθερη αναπαραγωγή υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μας αφορά.
Οι προβοκάτσιες δεν μας αγγίζουν.
Άλλωστε, για αυτά που όλη η Ελλάδα είδε στην τότε εκπομπή του κ.Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1, αναφερθήκαμε σαν παράταξη, όπως πάντα ανοιχτά και επώνυμα προχτές στην Κεντρική μας ομιλία.

Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση

Αλλά από το Λουτράκι Μπλοκ  διαβάζω μια δήλωση της Παρέμβασης Πολιτών 

Στα πλαίσια της ελεύθερης και ανεπηρέαστης βούλησης των Δημοτών, ....
εν όψη των Επαναληπτικών Δημοτικών Εκλογών, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τους άθλιους κατασκευαστές του βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ως δήθεν προϊόν της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα".
Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, καταγγέλλει την Πολιτική Αλητεία και η απάντηση θα δοθεί από τους Πολίτες την Κυριακή στην κάλπη.

 Σχολιασμό Νικηφόρου 

Αυτή την δήλωση περίμενα να την κάνετε το 2006 που κάποιοι είχαν κατεβάσει τον προεκλογικό αγώνα σε επίπεδο Τρούμπας. Και ο σημερινός σας υποστηριχτής κ. Ηλιακόπουλος με δημοσίευμα του κάποτε σας ψιλοκατηγόρησε. Και αυτά τα γράφει κάποιος ερασιτέχνης δημοσιογράφος που το επιτελείο του κ. Παύλου δεν καταδέχεται να τον ενημερώνει. Εγώ όμως έχω κάνει την επιλογή μου και είμαι υπέρ του κ. Παύλου γιατί τον θεωρώ καταλληλότερο από τον κ. Γκιώνη για δήμαρχο. 
Και μπορείτε να ψάξετε τα Λογιστήρια όταν ήταν Δήμαρχος ο κ. Παύλου αν είχα πάρει ένα ευρώ Για τους άλλους δεν μπορούσα να πάρω γιατί δεν είχα ούτε τιμολόγια ούτε και αποδείξεις. Και μια φορά πήγα στο καζίνο όταν η γυναίκα μου ήταν "μαέστρος" της χορωδίας των γυναικών κάποιας ηλικίας