Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Δεχόμαστε κριτική για τους δημάρχους μας και όχι πέταμα λάσπης.


Γράφει ο κατ’ επάγγελμα συκοφάντης  Πάνος Ηλιακόπουλος που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την γίδα στην πλάτη


Κουβαδάκιας ο συκοφάντης γιδοκουβαλιτης  γράφει

Όταν έχεις διαχειριστεί περισσότερα από € 300 εκατ. στη δωδεκαετία, όπως ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου και στην αποχώρησή σου τα έργα που είναι σημεία αναφοράς ανήκουν στην προηγούμενη δημοτική αρχή, π.χ. «Καταρράκτες» και δεν εξελίσσεις τη δεύτερη φάση του έργου, πώς είναι δυνατόν να κομπορρημονείς για το πραγματοποιημένο έργο σου, που μάλλον φαντάζει σχεδόν μηδενικό;

Στη δωδεκαετία 1995 - 2006 με τα κατασκευαστικά κόστη που επικρατούσαν εκείνα τα χρόνια, αν τα περισσότερα από € 300 εκατ. είχαν πέσει σε έργα με τιμές ανταγωνιστικές και όχι σε μελέτες, μακέτες και υπερκοστολογήσεις στο δήμο Λουτρακίου, σήμερα θα μπορούσαμε να μιλάμε για το παραθεριστικό πρότυπο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το οποίο σε συνδυασμό με το φυσικό του πλούτο θα ήταν πόλος έλξης της υψηλής εισοδηματικής τάξης τουρισμού. Όσον αφορά τον τουρισμό, το 1994 δραστηριοποιούνταν στο Λουτράκι 13 γραφεία δυτικοευρωπαϊκών οργανισμών και το 2006 δεν υπήρχε κανένα!

Νικηφόρος ο κυνηγός  του συκοφάντη  γιδοκουβαλητή απαντά
Αν και αρκετοί είναι αυτοί που με πιέζουν να μη απαντώ στα προκλητικά σου δημοσιεύματα  δεν τους κάνω το χατίρι. Γιατί εγώ δεν είμαι ούτε δημοσιογράφος ούτε υποψήφιος μα ούτε καν υποστηρικτής κανενός  συνδυασμού γιατί δεν έχω αυτό το δικαίωμα επειδή γράφω στην εφημερίδα Πρωινή και έχω δικό μου μπλοκ.
Αλλά όμως δεν θα σε αφήσω σε χλωρό κλαδί σου το ορκίζομαι για να κάνεις το βρόμικο παιχνίδι που το 2006 ήταν εναντίον του Παύλου με αυτά τα συκοφαντικά πρωτοσέλιδα στην εφημερίδα του αργυρώνητου Σπύπου Γιαλοψού  



Και από αυτά όλα που τότε έγραψες τίποτα δεν ήταν αληθινό και διάλεξες εσύ με το τότε συνεταιράκι σου τον Σπύρο Γιαλοψό πέντε μέρες πριν από τις εκλογές να κυκλοφορήσεις αυτό το τετρασέλιδο μιμούμενος κάποιους άλλους που όμως αυτοί είχαν κυκλοφορήσει ένα πρόστυχο στην κυριολεξία ανώνυμο με το οποίο 
χυδαία   έβριζαν  τους αντιπάλους των.  Εσύ το έκανε επώνυμα με αποτέλεσμα να πέσει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πρωτόδικα. 
Και αντί να βάλεις μυαλό εσύ συνεχίζεις και γράφεις και πάλι κακοήθειες που με απλά ελληνικά υποστηρίζεις ότι ο κ. Παύλου έχει διαχειριστεί 300 εκατομμύρια ευρώ. Και με αυτό το δημοσίευμα σου κάποιοι σε χαρακτηρίζουν παρανοϊκό. 
Εγώ όμως δεν δέχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό και υποστηρίζω ότι είσαι ένας πληρωμένος συκοφάντης. Ποιος σε πληρώνει μας το είπε ευθαρσώς η κ. Γιαννούλη. Που δεν τόλμησε ούτε εσύ μα ούτε και τα αφεντικά σου να την μηνύσουν Αν και εσύ έβγαλες ακόμα και ψεύτικο ενημ ερωτικό δελτίο το οποίο και πάλι αναγκάζομαι να το δημοσιεύσω 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΟΥ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Πάνος Ηλιακόπουλος                                                                  Λουτράκι 07/04/2013
Loutraki.press@blogspot.com
    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  

Η επιχείρηση λάσπης από την «πολιτική ομερτά» του Κώστα Λογοθέτη έχει ξεκινήσει κατά του προσώπου μου, με τις πλέον σκληρότατες συνταγές λάσπης, με στόχο να μειωθεί η αξιοπρέπειά μου, η προσωπικότητά μου και το κυριότερο όπλο που διαθέτει ο δημοσιογράφος, που δεν είναι άλλο από την αξιοπιστία μου.
Εκτοξευτήρας ρουκετών λάσπης έγινε χθες η πρώην υπεύθυνη λογιστηρίου - δεξί χέρι του πρώην οικονομικού διευθυντή της Club Hotel Casino Loutraki (CHCLΓιώργου Γιαννιτσόπουλου (μυστικοσυμβούλου του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη) Θέκλα Γιαννούλη, η οποία ευθαρσώς και με μειωτικό ύφος ισχυριζόταν ότι χρηματιζόμουν από την εν λόγω επιχείρηση και ήταν αυτή που συνέτασσε τις σχετικές λίστες μέσα από τις οποίες πλήρωναν όλους τους τοπικούς δημοσιογράφους μεταξύ των οποίων ευρισκόταν και το όνομα του Πάνου Ηλιακόπουλου.
Τα παραπάνω τα διαψεύδω κατηγορηματικά, ουδέποτε έχω αγγίξει στη δημοσιογραφική μου καριέρα έστω κι ένα ευρώ, προκαλώ όπου δη τον οποιονδήποτε.
Οι ισχυρισμοί της Θέκλας Γιαννούλη θα αναρτηθούν τις αμέσως επόμενες ώρες στο ιστολόγιοhttp://loutraki-press.blogspot.gr
Όσον αφορά την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου, εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές κατά του πρώην διαχειριστή της CHCL Αντώνη Στεργιώτη, κατά του διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της CHCLΓιάννη Βραχάτη και κατά της πρώην λογίστριας της CHCL Θέκλας Γιαννούλη

 Και αντί για μήνυση μας προέκυψε η δήλωση μετανοίας


Και μετά απ όλα αυτά έχεις την θρασύτητα να γράφεις για τον Παύλου και τον Λογοθέτη. Ενώ σου αποδεικνύω με στοιχεία ότι είσαι ένας κοινός συκοφάντης που προσβάλλεις την δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους. Γιατί είσαι ένας πληρωμένος με αποδεικτικά στοιχεία κονδυλοφόρος. 
Αλλά όμως ο κ. Λογοθέτης είπε ότι καλεί τον κ. Γκιώνη και τους άλλους υποψήφιους δημάρχους σε δημοσία συζήτηση και ο κ. Γκιώνης μας κάνει τον μουγκό. Επίσης ο κ. Λογοθέτης είπε ότι στην δωδεκαετία που ήταν δήμαρχος ο κ. Παύλου διαχειρίστηκε 52.000.000 ευρώ και ο κ. Γκιώνης στα τέσσερα χρόνια 41.000.000 ευρώ. Και όχι μόνο  δεν ζητάτε απόδοση ταμείου του κ. Γκιώνη αλλά μόνο του κ. Παύλου που ανεβάζετε το ποσό στα 300.000.000 ευρώ. 
Αλήθεια δεν ντρέπεστε που καθημερινά εφαρμόζετε τα λόγια του Μακιαβέλλη " συκοφαντείτε συκοφανείτε στι τέλος κάτι θα μείνει.