Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Οι πικρόχολοι μπορούν να χαρακτηρίσουν μικροπρεπή τον Κώστα Λογοθέτη


Μου αρέσει να διαβάζω έστω και αυτά τα μπλοκ που νομίζουν ότι προσφέρουν έργο κοινωνικό. Και ασκούν κριτική επάνω σε έναν Δήμαρχο που έχασε τις εκλογές για να βγάλουν τα απωθημένα τους   Και μάλιστα δίνουν και βήμα σε κάτι σκουληκάκια να βγάλουν το φαρμάκι τους αλλά επειδή είναι δειλοί δεν γράφουν το όνομα τους. Έχουν όμως την νοοτροπία να κρίνουν αλλά χωρίς να μπαίνουν στον κίνδυνο να εκτεθούν

Γράφει το μπλοκ One

Τέλος το ψέματα, έχουμε νέο δήμαρχο.... 

Ευθύς μετά την εκτίμηση του αποτελέσματος, ο Παύλος Παύλου επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου Γ. Γκιώνη και τον συνεχάρη, ενώ οι δηλώσεις του μετά ήταν στα πλαίσια της ορθής ανάγνωσης του εκλογικού αποτελέσματος.
Το ίδιο και ο έτερος υποψήφιος Δημήτρης Στάμου, ο οποίος συνεχάρη το Γιώργο Γκιώνη τηλεφωνικά,
όπως το έκανε και προς τους δυο αντιπάλους του εκ του σύνεγγυς την περασμένη Κυριακή.
Ο μόνος μικροπρεπής, ακόμη και στο αντίο του, ήταν "το καλό παιδί" Κ. Λογοθέτης, ο οποίος έδειξε ξεκάθαρα το πραγματικό του πρόσωπο, είτε τώρα ή την περασμένη Κυριακή.
Όχι ότι επί 3.5 χρόνια δεν το είχαμε καταλάβει, απλά επιβεβαίωσε το 55% του ψηφοδελτίου του που είχε αποχωρήσει, γιατί τον είχε γνωρίσει από κοντά.

Σχολιασμός Νικηφόρου

Όλα αυτά που γράφονται στο μπλοκ είναι αληθινά πλην όμως είναι υπέρ του Κώστα Λογοθέτη που η υπερβολική καλοσύνη του  τον έφερε στη θέση αυτή.
Δυο που νομίζουν ότι υπηρετούν την δημοσιογραφία οι αξιότιμοι κύριοι Γιαλοψός και Ηλακόπουλος  άρχισαν την κατασυκοφάντηση του ιδίως ο κ. Ηλιακόπουλος πριν καν να γίνουν οι εκλογές . Οι συνεργάτες που το «έπαιζαν»  επιτελείο του κ. Λογοθέτη νόμιζαν ότι θα διοικούν τον Δήμαρχο. Και όταν κατάλαβαν ότι δεν μασάει ταραμά ο Κώστας του άρχισαν επίθεση εκ των έσω. . Και έτσι κατέβαζε κάτι σεντόνια ο επίσημος δημοσιογράφος που ποτέ στην αυτοδιοίκηση δεν έχουν γραφτεί τόσα πολλά για ένα άνθρωπο
Ξέχασαν οι δυο αυτοί δημοσιογράφοι ότι ένα έργο όπως είναι τα λουτρά είχαμε υπέρβαση κοντά στα δέκα εκατομμύρια ( 10.000.000)που σε δραχμές μας κάνουν τρία δισεκατομμύρια τετρακόσια  εκατομμύρια ( 3.400.000.000 )
Και ασχολήθηκαν αυτοί οι αρχιτέκτονες της δημοσιογραφίας με μια επιταγή της τάξεως των 150 ευρώ ή σε δραχμές 51.000 και για μια δωροδοκία που έγινε με όλες τις διαδικασίες της κατάθεσης στην τράπεζα σε κοινό λογαριασμό του Κώστα Λογοθέτη και της γυναίκας του που ήταν μια προκαταβολή για την αγορά μιας οικίας στον Κολωνό. Και ερωτώ τους δυο αρχιτέκτονες της κατασυκοφάντησης του Κώστα Λογοθέτη Υπάρχει σπίτι στον Κολωνό στο όνομα του Κώστα Λογοθέτη; Και η τιμή του είναι άνω των 10.000 ευρώ Και αυτή η υπόθεση αν μπορεί να συγκριθεί με την υπέρβαση του έργου των λουτρών που οι διαφωτιστές της κοινή γνώμης ( Γιαλοψός – Ηλιακόπουλος) δίνουν σημασία στα 10.000 ευρώ μια διαδικασία καθόλα νόμιμη και αγνοούν  τον διπλασιασμό του έργου των λουτρών. Και ενώ διπλασιάζεται η κατασκευή του έργου στα λουτρά και έχουμε την μεγαλύτερη ανάθεση χωρίς διαγωνισμό όλα τα παιδιά τα δικά μας που κόπτονται για τα χρήματα των δημοτών σταματούν οι ευαισθησίες των και δεν γράφουν κουβέντα .
Και ερχόμαστε στο 55% που απεχώρησε από το ψηφοδέλτιο που κ Λογοθέτη που πρέπει να είναι ήταν 17 η δύναμης του σε δημοτικούς συμβούλους το 55% μας κάνουν  εννέα (9)
Κάθομαι και μετρώ  αυτούς που έφυγαν
1)   Βαρελάς Παναγιώτης  Πολιτεύθηκε με τον Π. Παύλο και βγήκε
2)   Δοσσαράς  Χαράλαμπος Πολιτεύθηκε με τον Γ Γκιώνη και εξαφανίστηκε
3)   Κακαβάς  Γεώργιος Δεν πολιτεύτηκε και ούτε και πιστεύω αυτά που λέγονται στις ρούγες και στις στράτες.
4)   Λόης Νικόλαος  Δεν πολιτεύτηκε στις δημοτικές αλλά για την περιφέρεια   Και θα ήταν παράξενο αν έμεινε στον ίδιο συνδυασμό μια και τους αλλάζει όπως τα …μπλουζάκια.
5)   Ψυχογιός Ανάργυρος Πολιτεύτηκε με τον κ. Γκιώνη και δεν βγήκε σύμβουλος.

Αυτούς τους πέντε συμβούλους βλέπω που έφυγαν από τον Κώστα Λογοθέτη όταν διαρκούσε η θητεία τους. Που σε ποσοστά μας κάνουν 35,29%
Βέβαια πολιτεύτηκε με το ψηφοδέλτιο του Παύλου ο συμπαθέστατος σε μένα προσωπικά ιατρός Λούκας  αλλά δεν είχε φύγει από τον κ. Λογοθέτη.
Βέβαια αυτή η μετακίνησης  των δημοτικών συμβούλων συνηθίζεται και μάλιστα επί Δημαρχίας . Γκιώνη είχαμε τις ανεξαρτητοποιήσεις περισσοτέρων αν λάβουμε υπόψη μας και ότι ο συνδυασμός είχε λιγότερους συμβούλους.
Το εγκληματικό λάθος του Κώστα Λογοθέτη ήταν ένα και το πλήρωσε  Δεν ενημέρωσε τους δημότες αλλά και τα αρμόδια όργανα. Ενέργειες που δηλώνω ότι θα τις κάνω εγώ.
Δεν απειλώ αλλά προειδοποιώ. Γιατί δεν ανέχομαι ένας σπουδαίο άνθρωπο που αποτελεί την προσωποποίηση της εντιμότητας να τον χαρακτηρίζουν μικροπρεπή