Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ελλάδα Βέλου -- Κόρινθος 06 Νεοφυτιάδης Γκρούτσης = μια ωραία ατμόσφαιρα

Και νομίζει ο καπετάνιος αυτός ο άνθρωπος ο συμπαθέστατος που έμαθε πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό ...ποδήλατο ότι θα μπορέσει να νικήσει τα τζίνια και να πάρει πρωτάθλημα. 
Στον αγώνα αυτόν ( Ελλάδα Βέλου --Κόρινθος 06 ) διαιτητής ορίστηκε ο κ. Νεοφυτιάδης που έχει Μέντωρα τον κ. Αθανάσιο Μπριάκο. Και έτσι προχώρησε στην Διαιτησία όχι επειδή έχει γνώσεις΄και ουσιαστικά προσόντα  αλλά επειδή έχει γνωστούς 
Και όταν έχεις; καλές δημόσιες σχέσεις βαδίζεις μπροστά Και έτσι σε βάζουν να διαιτητεύσεις έναν αγώνα και φεύγεις μετά φανών και κραυγών και με ασπίδα των ...αστυνομικών ( θα μας μείνει αξέχαστη η εικόνα στο γήπεδο των Πατρών) 
Ο διαιτητής αυτός  μπορεί να σε χαντακώσει ή να σε ευνοήσει σε μια φάση και να στείλει άψαλτο τον αντίπαλο .
 Παρακαλώ να ζήσουμε μαζί μια φάση του αγώνα Ελλάδας Βέλου-- Κόρινθος 06 
Κάτοχος της μπάλας είναι ένας παίκτης της Κόρινθος 06 και προσπαθεί νε περάσει αντίπαλο του που όμως τον μαρκάρει αντικανονικά. Ο παίκτης όμως κατορθώνει και προσπερνά το αμυνόμενο και προχωρεί για να πετύχει τέρμα. Και τότε ο εκλεκτός του κ. Μπριάκου γυρίζει πίσω την φάση και ανακόπτει τον κυνηγό της Κόρινθος 06και δίνει  εκεί που έγινε το φάουλ υπέρ της Κόρινθος 06 Τώρα θα ήθελα ένας καθηγητής να μας πει ποιος τιμωρείται Η Κόρινθος 06 η η Ελλάδα Βέλου. 
Κριτής του διαιτητή είναι ο Δημητράκης Γκρούτσης που έκανε δηλώσεις που απαγορεύεται για να μας παρουσιάσει ότι ο κ.Νεοφυτιάδης πέτυχε. 
Ο κ. Γκρούτσης ο άλλοτε γενικός αρχηγός της Κορίνθου και δημοσιογράφος στον προεκλογικό αγώνα του κ. Τσιχριτζή στις εκλογές του 2013. Είναι αυτός που κάλυψε τον διαιτητή Μάνδαλο  στο ιστορικό αγώνα κυπέλλου.Ατρόμητος Περιστερίου --Ολυμπιακός Πειραιώς. Ο εκλεκτός του συστήματος 
Που πήγε παρατηρητής διαιτησίας κατά την φετινή περίοδο σε έξη αγώνες και οι δυο είναι με τον Ολυμπιακό.όταν δέκα τέσσερις συνάδελφοι του δεν έχουν κρίνει διαιτητή που διαιτήτευσε αγώνα του Ολυμπιακού. 
Και από την άλλη να έχουμε τον καπετάνιο να πιστεύει ότι άμα έχεις καλή ομάδα παίρνεις πρωτάθλημα.