Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Το έμαθες Πίπιλε ( πρωην πρόεδρο της Κλένιας ) το πρωτάθλημα. Η ομάδα Κόρινθος 06 διεκδικεί

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν βρε πρόεδρε εσύ ένας άνθρωπος με τόση πείρα που θαλασσοπνίγεσαι να μη έχεις καταλάβει ότι η ομάδα σου δεν έχει καμία τύχη στο πρωτάθλημα. 
Συντηρείς μια Ακαδημία ποδοσφαίρου που έπρεπε ο κ. πρόεδρος που εσύ ψήφισες και του έδωσες το αξίωμα για να σε δουλεύει και να θάβει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο 
Είσαι ηθικός αυτουργός γιατί με την δική σου ψήφο διοικεί ο άνθρωπος που την ποδοσφαιρική περίοδο 2005-2006  χρησιμοποίησε τιμωρημένο ποδοσφαιριστή για να μηδενιστεί η Κόρινθος. Και να χαρίσει το πρωτάθλημα στην Θήβα. Βέβαια για να γίνει η χρησιμοποιήσει έπρεπε να πάρει πόδι ο προπονητής που χρησιμοποιούσε ποινολόγιο και δεν μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει Αλλά έπρεπε να αδυνατίσει την ομάδα και έδωσε απολυτήριο και στον Τσέροβιτγς.  
Και αυτός ο άνθρωπος που εσύ ψήφισες με το χέρι στο Ευαγγέλιο κατέθεσε στο δικαστήριο  ότι δεν υπήρχαν φουσκωτοί στη Γενική συνέλευση. 
Και έχουμε κατάθεση του Δημήτρη Μπίτσιου που κατέθεσε ότι υπήρχαν μπράβοι και είμαι βέβαιος ότι θα τους καμάρωσες αφού ήσουνα με τον Μιχαλιό. 
Αλλά αυτό που στην κυριολεξία με αηδίασε ήταν η συνέχεια αυτών που είπε για τα πρόστιμα . Που είχε τιμωρηθεί με 3.000 ευρώ ως πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου. Και όσο καιρό ήταν με τον κ. Τσιχριτζή το πρόστιμο κοιμόταν Μόλις δήλωσε ότι ψήφισε Λαμπρινό το πρόστιμο άρχισε να τον κυνηγάει. 
Και τώρα περιμένεις από έναν Αρκά να μη υποστηρίξει τον άλλο Αρκά που τον έβγαλε και πρόεδρο. γιατί εσύ μόνο τον ψήφισες  ο άλλος το μεθόδευσε... 
Και να έχουμε και έναν υπουργό αθλητισμού που ανακάλυψε ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο. και ότι θα σταματήσει τις ομάδες από τους αγώνες της Ευρώπης.Το άλλο με τον Τοτό και το ξέρω και είναι χιλιοειπωμένο