Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Δημοσιογραφία σημαίνει η σωστή ενημέρωσης





Γράφει ο κ. Γιαννιδάκης 



Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στα περιοχή των Λουτρών Ωραίας Ελένης του Δήμου Κορινθίων όπου υπήρχε μια έντονη διένεξη για την νομιμότητα ή μη κάποιας κατασκευής πλησίον σε ρέμα. .
Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν μαζί μας για να καταγγείλουν την «άνανδρη» όπως την χαρακτηρίζουν επίθεση του αντιδημάρχου σε μια γυναίκα η οποία διαμαρτυρήθηκε για την συμπεριφορά του και τις ύβρεις που ξεστόμιζε.
Συγκεκριμένα υπήρχε διένεξη μεταξύ του ιδιοκτήτη μιας οικοδομής και των αντιδημάρχων Μιχάλη Χατζή αντιδημάρχου Οικονομικών και Κωνσταντίνου Ζήμου αντιδημάρχου πολεοδομίας και …της παρέας τους.
Κάποια στιγμή όπως μας είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Χατζής φώναξε στην παρέα « Τι  κοιτάτε ρε πάμε να τους γαμ….»!
Και ακολούθησε θερμό επεισόδιο .
 Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής αλλά και το αποκαλυπτικό βίντεο που τράβηξε πολίτης με το κινητό του και το οποίο είναι στη διάθεσή μας, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Χατζής χτύπησε στο κεφάλι την γυναίκα του ιδιοκτήτη της οικοδομής και την έριξε νοκ-άουτ στο έδαφος μέσα στις λάσπες.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με έντονα σημεία διάσεισης στο Νοσοκομείο Κορίνθου και σήμερα θα επισκεφθεί Νοσοκομείο της Αθήνας για ειδικές εξετάσεις επειδή το Νοσοκομείο Κορίνθου δεν διαθέτει μαγνητικό τομογράφο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παθούσα τους τελευταίους μήνες ετοιμαζόταν εντατικά για το μεταπτυχιακό της και όπως έλεγε στους οικείους της μετά το χτύπημα δεν θυμάται πλέον τίποτα!
Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Χατζής ο οποίος δεν είχε καμιά υπηρεσιακή αρμοδιότητα, έχει δημιουργήσει έντονα φραστικά επεισόδια σε πρόσφατα Δημοτικά Συμβούλια όταν δημοσίως και μεγαλοφώνως βλαστήμησε τα θεία στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχόλιο Νικηφόρου 

Διάβασα το παραπάνω κείμενο και είμαι υποχρεωμένος επειδή δεν έχω δει ποτέ τον κ. Χατζή ούτε και τον κ. Ζήμο από τα καμώματά τους πάντα σύμφωνα με τα γραπτά του κ. Γιαννιδάκη χρήζουν ψυχιάτρου. Γιατί αν λάβουμε ως δεδομένο την παράγραφο,του κειμένου του κ. Λάκη "Κάποια στιγμή όπως μας είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Χατζής φώναξε στην παρέα « Τι  κοιτάτε ρε πάμε να τους γαμ….»!
Μα είναι δυνατόν να υπάρχει περιπολικό όπως βλέπω στην φωτογραφία και να μη την καλέσει την αστυνομία  ο ιδιοκτήτης που ενώ έχει τα υπό του νόμου δικαιολογητικά και επειδή του κάπνισε του αντιδήμαρχου Χατζή ( που πρέπει να είναι κανένας άξεστος παλικαράς) που δέρνει όπως αυτοί παλιά στα πανηγύρια.Και έκανα το σταυρό μου πως είναι δυνατόν να έχει βάλει ο Πνευματικός δυο τύπους που αμολάν το ζωνάρι τους για καυγά 
Και ζήτησα να μάθω τι έγινε γιατί κάτι μου μύριζε 
Και η ιστορία έχει ως εξής Κάποιοι μπάζωναν ένα ρέμα που θα αύξανε το οικόπεδο κάποιου . Ο Κωνσταντίνος Ζήμος είναι αντιδήμαρχος πολεοδομίας και ο κ. Χατζής αντιδήμαρχος οικονομικού . Πήρε ο αντιδήμαρχος της πολεοδομίας μια πληροφορία ότι μπαζώνουν στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης ένα ρέμα Και για νομική κάλυψη πήρε μαζί του ο αντιδήμαρχος όχι τον αντιδήμαρχο οικονομικού αλλά τον Δικηγόρο Χατζή  Και στο δημοσίευμα ο κ. Λάκη δεν γράφεις ότι όποιος μπαζώνει ρέμα δολοφονεί την φύση 
Επίθεση δέχτηκαν οι αρμόδιοι του δήμου που πήγαν να εφαρμόσουν το νόμο.  
Κύριε Λάκη μας αυτά που γράφετε κά;νετε καλό στον Αλέκο Πνευματικό και στους ανθρώπους του