Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Δημήτρης Τσατσόπουλος : ένας άσσος του ποδοσφαίρου που άνοιξε τα φτερά του χάρης στην ευρύτητα του πνεύματος που διέπει την διοίκηση του Α Ο Λουτρακίου

 Ένα παιδί, το οποίο έδειξε από τις πρώτες του εμφανίσεις, πως αξίζει πολλά. Τα εξαιρετικά ποδοσφαιρικά του στοιχεία, ήταν θέμα χρόνου να τα συζητάει ο κόσμος. Πέρασε από την Κορινθία, έπαιξε και άφησε το όνομα του "ανερχόμενου" ταλέντου. Ο λόγος, για τον Δημήτρη Τσατσόπουλο.

Γεννημένος το 1996, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, με τη φανέλα του Παλαιού Φαλήρου και εν συνεχεία έκατσε μέχρι τα 13 του στον Εθνικό. Από εκεί, ήρθε στην Κορινθία, ενσωματώθηκε στο δυναμικό του ΑΟ Λουτράκι, όπου έδειξε το μεγάλο ταλέντο του, αγωνιζόμενος μάλιστα και στη Δ' Εθνική με τη φανέλα των ''οράνιε'', αλλά και στην Α' Κατηγορία.

Σε κάθε εμφάνισή του άφηνε και νέες υποσχέσεις για ένα πραγματικά λαμπρό μέλλο. Μέχρι που ήρθε η κλήση από την Κόρινθο, για να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική. Έπαιξε για μια σεζόν με τη φανέλα της ''Μπάρτσα'', παίρνοντας αρκετές συμμετοχές, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Και φτάνουμε πλέον στο σήμερα.

Διανύει τον δεύτερο χρόνο στο Περιστέρι, αγωνιζόμενος για την Κ-20 του Ατρόμητου. Βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας. Ως εδώ, ο Δημήτης Τσατσόπουλος έχει καταφέρει πάρα πολλά, όμως το μεγαλύτερο επίτευγμα, ήρθε μόλις λίγες ημέρες πριν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που θα πλαισιώσουν την Εθνική.

Μέσα σε αυτά ήταν γραμμένο και το όνομά του. Ίσως η μεγαλύτερη στιγμή για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή. Η υπερηφάνεια, φορώντας τη γαλανόλευκη με το σήμερα της Ελλάδας, στο στήθος, είναι ασύγκριτο συναίσθημα για κάθε αθλητή, μα πάνω απ' όλα, θεωρείται ένα τεράστια βήμα σε μια καριέρα.

Αξίζει να σημειώσουμε και να προσθέσουμε φυσικά, πως ο Γιάννης Γκούμας τον συμπεριέλαβε και στην αποστολή της Εθνικής για τα φιλικά παιγνίδια που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης.


Σε δηλώσεις του στο apopsi24.gr, τόνισε χαρακτηριστικά: "Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που θα φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, κάποιοι από τους στόχους που έχω θέσει''

Εμείς με τη σειρά μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτή τη νέα εμπειρία που ξεκινάει για τον ίδιο και ελπίζουμε σύντομα να τον δούμε να μας αντιπροσωπεύει με την Ανδρική ομάδα σε κορυφαίο επίπεδο. Καλή επιτυχία Μητσάρα!