Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Το γήπεδο Γ Καραϊσκάκης είναι πρώτη φορά που είναι άδειο όταν παίζει ο θρύλος


Το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός δεν είναι τα πρωταθλήματα αλλά το άδειο γήπεδο που ποτέ δεν αντιμετώπισε αυτή την γύμνια των εξεδρών. Που σημαίνει ή ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βαρέθηκαν το ποδόσφαιρο ή ότι κανένας δεν θέλει να βλέπει  ένα έργο που ξέρει το τέλος του 

Ντάνιελ Πράνιτς:.Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά παράξενο.

.Προκαθορισμένο χαρακτήρισε τον πρωταθλητή στην Ελλάδα ο Ντάνιελ Πράνιτς. Σε συνέντευξή του στην «sportske novosti», ο Κροάτης μέσος μίλησε για παντοδυναμία του Ολυμπιακού και τόνισε ότι είναι γνωστό εκ των προτέρων το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο. 

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά παράξενο. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά για άλλους λόγους δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Όλα εξελίχθηκαν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Βασικά, το ποιος θα ήταν ο πρωταθλητής είχε επιλυθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις όταν έχουν χρήμα και δύναμη», είπε ο Πράνιτς. 

Όταν ερωτήθηκε, δε, γιατί δε μιλάει κανείς γι’ αυτό, απάντησε χαρακτηριστικά: «Όλοι ξέρουν τα πάντα. Είναι ένα κοινό μυστικό και δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει κάτι, γιατί ο Ολυμπιακός τα ελέγχει όλα».
Δυστυχώς βρήκαμε έναν Κροάτη να μας πει αλήθειες που καίνε. 
Εκεί στον Ολυμπιακό είναι καιρός να ξυπνήσουν και να δουν τα προβλήματα που δημιουργεί η μόνιμη κατάκτησης των πρωταθλημάτων