Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Είδα ...άκουσα ...διάβασα και τα κρίνω ...για να κριθώ

Άκουσα ότι ο χοντρόπετσος πρόεδρος της Ένωσης που είχε καταθέσει αγωγή εις βάρος του Γιάννη Σουρτζή την απέσυρε.Δεν γνωρίζω το σκεπτικό του γιατί ο κύριος πρόεδρος είναι απρόβλεπτος. Προσωπικά νομίζω ότι δεν θέλει να ανοίγει μέτωπα ο κ. Τσιχριτζής. 
Τον πληροφορώ ότι αισθάνομαι τον εαυτό μου μειωμένο που δεν καταδέχεται να ασχοληθεί μαζί μετά από αυτά που του γράφω. Και που σε σύγκριση  με αυτά που επικαλείται στην αγωγή του  εναντίον του Σουρτζή δεν υπάρχει μέτρο για να τα βάλουμε όχι στο ίδιο επίπεδο αλλά ούτε καν να τα βάλουμε στην ίδια σειρά . Γιατί να σε κατηγορεί κάποιος ως νεκροθάφτη και εσύ να κάνεις το παγόνι δεν ταιριάζει σε κάποιον πρόεδρο φορέα Και μάλιτου αθλητισμού. 

Θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή που επιτέλους μου δίνεται η σπάνια ευκαιρία να αντιμετωπίσω τον άνθρωπο που μέχρι σήμερα παίζει τον κρυφτούλι και δεν τολμά να υπερασπιστεί τον εαυτό του στις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδίδω και δεν θέλει και μάλιστα να είναι και δικηγόρος να με μηνύσει.
Και μη θεωρείτε φίλοι μου ότι το κάνει αυτό από μεγαλοψυχία γιατί δεν την γνωρίζει την λέξη αυτή 
Απλως φοβάται να με αντιμετωπίσει. Τον ΄περιμένω την Τρίτη 24 3 2015 στο εφετείο Ναυπλίου να επαναλάβει αυτά που είπε στην πρωτόδικη δίκη που καταδικάστηκα ερήμην. Και δεν πιστεύω να μη έρθει στη δίκη .