Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Υπάρχουν και αθλητικές εφημερίδες με κοινωνική προσφορά Και από αυτές αντλώ κουράγιο


Χειροκροτούμε αυτό το πρωτοσέλιδο γιατί και ο δικός μας αγώνας που κάποιοι  μας οδηγούν στα δικαστήρια είναι για το παιδί που αυτό κινδυνεύει και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έχει γράψει αυτό το υπέροχο ποίημα και το έχει μελοποιήσει ο Μίκης Θεοδωράκης 

Κάποτε θα `ρθουν να σου πουν
πως σε πιστεύουν, σ’ αγαπούν
και πώς σε θένε

Έχε το νου σου στο παιδί, 
κλείσε την πόρτα με κλειδί
ψέματα λένε

Κάποτε θα `ρθουν γνωστικοί, 
λογάδες και γραμματικοί
για να σε πείσουν

Έχε το νου σου στο παιδί
κλείσε την πόρτα με κλειδί, 
θα σε πουλήσουν

Και όταν θα `ρθουν οι καιροί
που θα `χει σβήσει το κερί
στην καταιγίδα

Υπερασπίσου το παιδί
γιατί αν γλιτώσει το παιδί
υπάρχει ελπίδα


Να γιατί ξεχώρισα αυτό το πρωτοσέλιδο και σας το παρουσιάζω ανήμερα της 25 Μαρτίου 

Γιατί η χθεσινή μου μέρα(είναι ιστορική)  που ήταν μια καταδίκη μου ( οκτώ μήνες φυλακή)  σε μια μήνυση που μου έκανε ο αρχιφύλακας Β Αθανάσιος Ιατρού  που κατέθεσε ότι είναι και αστυφύλακας της γειτονιάς μέτρο που δεν ισχύει στην Κορινθία παρά μόνο στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 
Και κατέθεσαν ως μάρτυρες ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας Μιχάλης Τσιχριτζής .Ο σύμβουλος της Ένωσης Γιάννης Γεροβασίλης  Και ο Δημήτρης Δημόπουλος μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Οικογενειακό περιβάλλον. Και οι τρεις δήλωσαν ενόρκως ότι στη γενική συνέλευση της 1 Ιουλίου του 2013 δεν υπήρχαν μπράβοι. Και ότι κινδύνευσε με λιντσάρισμα  η πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής και που κάποιος μέσα από το πλήθος την χαρακτήρισε τσούλα. 
Και εσείς παράγοντες του κορινθιακού ποδοσφαίρου που ζήσατε τα γεγονότα μπορείτε άνετα να βγάλετε τα συμπεράσματα σας και να καμαρώσετε όλους αυτούς που ψηφίσατε για να βοηθήσουν το παιδί. 
Προσωπικά δεν θέλω την υποστήριξη μου από κανέναν παρά μόνο να σκεφτούν αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν μπράβοι. Και αν κινδύνευσε η πρόεδρος - πρωτοδίκης 
Προσωπικά ικανοποιήθηκα που χαρακτήρισα κατά την απολογία μου τον Μιχάλη Τσιχριτζή νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από τον εκεί ευρισκόμενο κ. Μιχάλη Τσιχριτζή. 
Οικονομικά με γονατίσατε αλλά όμως ψυχικά ποτέ. .