Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΡαδιοΦΟΝΙΚΑ

Και πάλι παρακολούθησα την κυρία δημοσιογράφο που κάνει μια εκπομπή στο ραδιόφωνο Και που είχε έναν καλεσμένο έναν κύριο Κωνσταντή το μικρό  δεν το συγκράτησα γιατί περπατούσα  που είμαι βέβαιος ότι αν ακούσει αυτά που είπε θα τρομάξει. Υποστήριξε ότι εμείς οι Έλληνες θα είμαστε αυτοί που ως σημαιοφόροι θα διώξουμε τους Γερμανούς από την θέση αυτή για να πάψει να κάνει κουμάντο στην Ευρώπη. Και ότι η Μέργκελ και ο υπουργός των Οικονομικών της Γερμανίας θα καταστρέψουν την χώρα τους. Άρχισε ο κ. Κωνσταντής να μιλάει από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Βίσμαρκ  υπήρξε ο ιδρυτής της Γερμανικής Αυτοκρατορίας και ένας από τους διασημότερους πολιτικούς άνδρες του 19ου αιώνα και της Γερμανίας και της Ευρώπης ολόκληρης.Επίσης αναφέρθηκε και στον Χίτλερ.Νομίζω ότι πρέπει οι υπεύθυνοι του ραδιοφώνου να προσέχουν αυτούς που καλούν 
Και σήμερα  άκουσα από την δημοσιογράφο που παρουσιάζει την εκπομπή  σήμερα για τα αυτοκίνητα τβν βουλευτών . Και ονόμασε όι ο κ. Καμμένος δεν θέλει να έχει αυτοκίνητο ως βουλευτής Μα τι να το κάσνει αφο΄'υ ως υπουργός έχει αυτοκίνητο κιαι οδηγό. Θα τον χειροκροτούσα όταν θα έλεγε ΄ποτι ως υπουργός δεν θέλω ούτε αυτοκίνητο ούτε και οδηγό. 
Είπε η κ. παρουσιάστρια ότι τα 6.000 ευρώ που παίρνει ο βουλευτής του φτάνουν.Και απαντώ ότι στο θα; πολιτεύονται μόνο αυτοί που ξθα έχουν την δυνατότητα την οικονομική. Ένας βουλευτής επαρχίας έχει δυο σπίτια. Ένα στην επαρχία και ένα στην Αθήνα και που πρέπει να τα συντηρεί. Και αν έχει και δυο παιδιά στο γυμνάσιο τα μισά θα φεύγουν μόνο για τις ανάγκες των δυο σπιτιών. Και του μένουν τα άλλα τρια χιλιάρικα για ατομικά του έξοδα επαφές με τους ψηφοφόρους του. Σε πέντε γάμους αρραβώνες και βαφτίσεις να σε καλέσουν τον μήνα θα είσαι υποχρεωμένος ή να ζητήσει δανεικά ( πάντα με το αζημίωτο) η να κάνει και δεύτερη δουλειά που κάποτε ήταν απαγορευτικό αλλά τώρα που πρέπει να πηγαίνεις στη βουλή γιατί θα έχουμε απουσιολόγιο στη βουλή των Ελλήνων. Αλλά πως ένας δικηγόρος ή γιατρός ή μηχζνικός ή έμπορος να έχει έδρα τα Χανιά ή την Αλεξανδρούπολη ή την Κέρκυρα θα μπορέσει να ασκήσει τα καθήκοντα. Όταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας παίρνει 4.000 ευρώ τον μήνα ή ο διαιτητής σε κάθε αγώνα 1.500 ευρώ λαϊκίζουμε όταν τα βάζουμε με τους βουλευτές Και το κάνουμε με ευκολία  γιατί εμείς με την ψήφο μας του διορίζουμε. Και μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε  Να προσέξουμεγιατί στο τέλος οι οικονομικά ανήμποροι να μη μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα .