Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Α Ο Λουτρακίου -- Παναρκαδικός = 1-3


Ο καλός καιρός και ο κακός είναι η αιτία που οι φίλαθλοι δεν πηγαίνουν να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι. Γιατί μια όμορφη χειμωνιάτικη λιακάδα έχουμε την κυρία να γκρινιάζει που θα αφήσει ο άνδρας του σπιτιού την οικογένεια κλεισμένη μέσα στους τέσσερις τοίχους. Και έτσι η έξοδος της οικογένειας εμποδίζει να πάει στο γήπεδα ο "άνδρας"του σπιτιού.
Αλλά και ο κακός καιρός και αυτός αφήνει τις εξέδρες αδειανές 
Να γιατί μόνο 600 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα Α Ο Λουτρακίου --Παναρκαδικού. Ενώ την περασμένη Κυριακή το ντέρμπι Παναργειακού --Παλευσινιακού το παρακολούθησαν 4.000 φίλαθλοι 85% περισσότεροι.

Στον διαιτητή Μανιώτη που είχε συνεργάτες τους  τους Γουργιώτη --Καραθανάση ( παρατηρητής διαιτησίας Δημοβασίλης από την Αθήνα  ) όλοι από την Ανατολική Αττική οι ομάδες παρατάχθηκαν 

Α Ο Λουτρακίου 

Καλιακμάνης ---Παπουτσής --Νώτης  --Γκαρμίρης  --Τσώκος-- Διαμαντόπουλος  --  --Σουσούνης  ---- -- --Χατζηστάμου  -- Μαυρέλης  --Ζερβός --Χρυσαφίδης 



Παναρκαδικός 

Ψυχογιός --Αρώνης --Μπούτας --Χατζόπουλος --Κυριακόπουλος --Μπίτσας --Σταθόπουλος--Δήμος --Τριμπόνιας--Καδάς--Κώτσιρας 

Φάσεις του αγώνα 

Με το καλημέρα και στο 4 λεπτό μια υπέροχη πάσα τον Χατζηστάμου προς τον Χρυσαφίδη και ο τελευταίος γνωρίζοντας να δίνει χαρα στους φιλοάθλους της ομάδας στέλνει το τόπι να αναπαυθεί στα "φιλόξενα " δίχτυα του Παναρκαδικού. 
Στο 25 λεπτό ο Παπουτσής λόγω τραυματισμού φεύγει από τον αγώνα και τον αντικαθιστά ο Δημάκης. 
Στο 38 λεπτό του αγώνα μετ΄παό τραγικό λάθος του Μαυρέλη ο Δήμοςσ του Παναρκαδικού ισοφερίκζει τον αγώνα. 
Τα λάθη συνεχίζονται σαν κάποιο μάτι να μάτιασε τον Α Ο Λουτρακίου  και στο 42 λεπτό ο Τριμπόνικας του Πανακαδικού δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της Αρκαδίας. Και έτσι ανατρέπει το αποτέλεσμα και ενώ όλα άρχισαν πολύ ωραία για τον Α Ο Λουτρακίου έμεινε πίσω στο σκορ. 
Μα οι παίκτες της ομάδας του Λουτρακίου δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν όταν το εκπληκτικό σουτ του Χρυσαφίδη επέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού Ψυχογιός. 
Και έτσι με το 1-2 οι ομάδες πήγαν ατα αποδυτήρια για την ανάπαυλα . 
Στο 57 λεπτό ο Κόσκος του ΑΟ Λ  αντικαθιστά τον Γκαρμίρη.

Στο 65 ο Μέλλος του Παναρκαδικού αντικαθιστά ΄τον Τριμπόνια. Και στο 75 ο Αρίδας τον  Σταθόπουλο 
Και στο 80 Ο Αμπαδιωτάκης παίρνει τη θέση του Μαυρέλη 
Στο 81 ο Μέλλος σεντράρει και ο Κώτσιρας κάνει το Α Ο Λουτρακίου -- Παναρκαδικός = 1--3 

Τώρα ξέρετε την τακτική σας Όλοι στα ποδοσφαιρικά στέκια μια και ο Α Ο Λουτρακίου έχασε και επομένως πρέπει να παραιτηθεί το Δ Σ και ο προπονητής. Μα έχει το δικαίωμα κάθε ομάδα να έχει μια κακή μέρα. 
Κοιτάμε πάντα μπροστά .