Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Παλάσκας παρατηρητής τάξεως του αγώνα Α Ε Κ -- Ολυμπιακού :Εγώ δεν γράφω τέτοια πράγματα»!. Το video έχει διαφορετική γνώμη και τον εκθέτει...




Μανόλης Παλάσκας ο κωλοτούμπας η Κομανέτσι 


Παρουσία σεκιουριτάδων και αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28/2 οι εκλογές στην Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας, με τον Μανόλη Παλάσκα να επανεκλέγεται και την παράταξή του να βγαίνει οριακά νικήτρια από την διαδικασία.   Συγκεκριμένα, σε σύνολο 80 σωματείων που ψήφισαν, ο Μανόλης Παλάσκας έλαβε 40 ψήφους, η παράταξη «Συμμαχία για το ποδόσφαιρο» του Πέτρου Γαλάνη (που φέρεται να είχε τη στήριξη του Βασίλη Γκαγκάτση) έλαβε 36, ενώ βρέθηκαν και 4 άκυρα ψηφοδέλτια που προφανώς έκριναν και το αποτέλεσμα. Επίσης, δεν επετράπη στο σωματείο Πασχαλίτσα να ψηφίσει, καθώς κρίθηκε ότι δεν ήταν τακτοποιημένο οικονομικά. Αντίθετα, επετράπη να ψηφίσει το σωματείο Θεσσαλικός Ματαράγκας, με την παράταξη «Συμμαχία για το ποδόσφαιρο» να αντιδρά και να μιλά για υποβολή ένστασης.   -

Σχόλιο Νικηφόρου 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται που όμως  στην Κορινθία οι σεκιουριτάδες ήταν μπράβοι και την αστυνομία  ανορθόδοξα την εκπροσωπούσε ο κ. Ιατρού που το έπαιξε παλικαράς Τώρα τα άκυρα δεν ξέρουμε που ανήκουν. Μόνο που ένα σωματείο που ήταν με τον αντίπαλο του Παλάσκα δεν το άφησαν να ψηφίσει. 
Αλλά η ομοιότητα συνεχίζεται  

Στις εκθέσεις για την καταγραφή όσων έγιναν και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, δεν υπάρχει καμία αναφορά στην συμπεριφορά του τεχνικού του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα και του μέσου των ερυθρολεύκων Παϊτίμ Κασάμι, που κατηγορούνται από την ΑΕΚ ότι προκάλεσαν μετά την επίτευξη του ερυθρόλευκου τέρματος. 

Ο α' παρατηρητής και πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το τι έχει καταγράψει: «Έχουν καταγραφεί τα επεισόδια που οδήγησαν στη διακοπή», ήταν το πρώτο σχόλιό του όπως αναφέρει το «Goal» κι όταν αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος αν σημειώθηκαν και οι χειρονομίες των Περέιρα, Κασάμι, εκείνος «συννέφιασε», όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, και απάντησε:

«Μάλλον εσείς θέλατε να τα γράψω αυτά. Εγώ δεν γράφω τέτοια πράγματα»!

Στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού στου Γ Καραϊσκάκης πρώτος παρατηρητής ήταν ο δικός μας εκλεκτός Μιχαλιός ο αναντικατάστατος Αφού και στον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός Αστέρας που πάλι παρατηρητής ήταν ο εκλεκτός του συστήματος κ. Τσιχριτζής που δεν είδε τίποτα ούτε άκουσε τίποτα επειδή λόγω συχνουρίας ήταν μόνιμα στην τουαλέτα. 
Τώρα θα περιμέναμε την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας. Ο Δάσκαλος στο επάγγελμα Καλύβας είναι γνωστό από την εποχή που ήταν μάχιμος διαιτητής φορούσε γυαλιά έγχρωμα . Γιατί να τα βγάλει τώρα αφού είναι της μόδας. 
Όλα τα σημεία τα έχουμε πιάσει με έμπιστους δικούς μας ανθρώπους.