Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Οι εκλεκτοί του Μακαριάν



Κύριε Υπουργέ του Αθλητισμού 
Τους 24 παίκτες που θα μας εκπροσωπήσουν στον κρίσιμο αγώνα με την Ουγγαρία διάλεξε ο νέος τεχνικός της Εθνικής  ομάδας Σέρχιο Μαρκαριάν .
Μάλιστα υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα (ο Βελλίδης από τον ΠΑΣ, ο Λαγός από τον Παναθηναϊκός και ο Γιαννιώτας από τον Αστέρα Τρίπολης)και μια επιστροφή που θα συζητηθεί πολύ, αυτή του( Κώστα Κατσουράνη ).
Αναλυτικά οι παίκτες : Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).
Από τους 23 παίκτες  οι δώδεκα παίζουν σε ξένες ομάδες και αυτό σημαίνει πολλά.  Γιατί κάνουμε εξαγωγή τα δικά μας παιδιά και φέρνουμε ξυλοκόπους Και μαζί με αυτούς χάνουμε και το συνάλλαγμα μας. Ενώ είμαι βέβαιος  ότι κανένας δικός μας δεν θα τα φέρνει στην πατρίδα τους. Βέβαια δεν παίζουν όλοι σε πρωτοκλασάτες ομάδες και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει Ότι δηλαδή προτιμούν ομάδες μικρότερες από αυτές που έπαιζαν Και είναι πολύ δύσκολη η αποστολή του προπονητή γιατί έχει να παντρέψει πολλούς παίκτες με διαφορετική  νοοτροπία.