Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Κύριε υπουργέ του Αθλητισμού και τους φεγγίτες να κλείσετε με αυτούς τους διαιτητές θα έχουμε επεισόδια

Επιτέλους πότε θα αποφασίσεις κ Δημητρόπουλε να πεις δεν κάνω για διαιτητής γιατί όταν διαιτητεύω δεν μπορώ να είμαι και με τις δυο ομάδες γιατί είναι κουραστικό. 
 Θυμάμαι σε κάποιο αγώνα νομίζω αν δεν με απατάει η μνήμη μου ήταν αυτός μεταξύ   Βέροια ς -- Κέρκυρας που επιθετικό φάουλ το μετέτρεψες σε πέναλτι. Και πρέπει να γνωρίζεις ότι ο πρώτος διδάξας ήταν ο Γιώργος Κασναφέρης στον αγώνα Καβάλα -- Ολυμπίακός. Και τα έφερε η κατάρα να είναι στον αγώνα Ολυμπιακός -- Ξάνθη ο Κασναφέρης στο διοικητικό Σχήμα της Ξάνθης και θα κατάλαβε πόσο πονάει η αδικία. Και εσύ Αλέξανδρε δεν αδίκησες μόνο την Ξάνθη αλλά γελοιοποίησες κάθε έννοια δικαιοσύνης Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από την δική σου υποστήριξη Και δεν είναι η πρώτη φορά που θέλεις να τον βοηθήσεις. μάλλον για δημόσιες σχέσεις. 
Και το τραγικό η ίδια φάση που έγινε στον αγώνα Α Ε Κ -- Ολυμπιακού που προηγήθηκε του μοναδικού τέρματος επαναλήφθηκε ακριβώς στο ίδιο σημείο στον αγώνα Ολυμπιακού -- Ξάνθης. Και στον πρώτο αγώνα ήταν εντός και στη δεύτερη εκτός. Και στις δυο περιπτώσεις Ολυμπιακός κερνάει και Ολυμπιακός πίνει Γιατί στην πρώτη φάση η μπάλα ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί ήταν στην κατοχή του παίκτη του Ολυμπιακού. Και στην δεύτερη φάση πάλι ήταν εκτός  γηπέδου γιατί  ήταν κάτοχος παίκτης της Ξάνθης γι αυτό ο αρμόδιος επόπτης την έβγαλε έξω. Και στις δυο περιπτώσεις ήταν μέσα αλλά η δικαιοσύνη εκτός.
Κύριε Δημητρόπουλε με ανάγκασες και έκλεισα την τηλεόραση. Και ορκίστηκα να μη σε ξαναδώ για το νευρικό σύστημα