Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ο απόηχος του πρωταθλήματος Κορινθίας της πρώτης κατηγορίας της 25 αγωνιστικής


Τον σεβασμό τον χρωστάμε Την αγάπη την χαρίζουμε 
                           Φίλιπ Μπαίηλυ 
Εμείς ξέραμε  ότι η ομάδα της Θύελλας Πετρίου γνώριζε από ποδόσφαιρο και όμως μάλλον το ξέχασε στον αγώνα με τον Α Ο Ζευγολατιού. Γιατί δεν είναι δυνατόν να παίζει στο γήπεδο της και να χάνει με 0--5 Μήπως και ήταν ματιασμένοι αφού άλλη δικαιολογία δεν βρίσκω 
Η ιστορική ομάδα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου βαίνει ολοταχώς στην Α2 κατηγορία. Και όλα αυτά γιατί ενώ είχε τις προϋποθέσεις να δημιουργήσει \υποδομές ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε .Καιρός τώρα που κατέβηκαν στην κατηγορία να ανέβουν ποδοσφαιρικά δημιουργώντας φυτώρια. 

Αυτό που εμένα με συγκινεί είναι η ΄προσπάθεια των παιδιών του Ηρακλή Ξυλοκάστρου  που συνεχίζουν να αγωνίζονται υλοποιώντας τα λόγια του Κουρμπεντιέν του ανθρώπου που έχει δημιουργήσει τους σύγχρονους Ολυμπιακούς αγώνες Αυτός λοιπόν είπε ότι σημασία δεν έχει μόνο η νίκη αλλά και η συμμετοχή αλλά και η προσπάθεια. Και όσα περισσότερα τέρματα δέχονται τα παιδιά αυτά ανεβαίνουν στη συνείδηση μου γιατί υπηρετούν πέρα για πέρα το άθλημα σύμφωνα με τα λόγια του βαρώνου  

Αυτό που πάλι με εντυπωσιάζει είναι η προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα Κόρινθος 06 και νομίζει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Καπετάνιε μου να πας να βρεις τον συγχωριανό μου πρόεδρο της Κλένιας τον κ. Πιπιλο και να σου πει πως οι μάγκες που διοικούν το ποδόσφαιρο της Κορινθίας γνωρίζουν να χρήζουν τους πρωταθλητές. Δυστυχώς γι αυτούς υπάρχουν τα ντοκουμέντα της ντροπής του Κιάτου. 

Μα κανένας δεν αγαπά την ομάδα της Κορίνθου και την αφήνει να διασύρεται και σε κάθε αγώνα να τρίζουν τα κόκαλα όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για την ομάδα αυτή. Βέβαια μη περιμένετε αυτή την ευαισθησία από το ντουέτο της συμφοράς ( Τσιχριτζή -- Μαυρονάσο ) να πάρουν καμιά απόφαση. Αυτοί έκαναν πρόεδρο και γραμματέα της συνέλευσης που έδωσε την εξουσία στον Σωτήρα σε δυο ανθρώπους που δεν ήταν ούτε μέλη της Κορίνθου.