Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου σας γνωρίζω υπό μορφή καταγγελίας. ποιον ψηφίσατε για πρόεδρο της Ένωσης Κα



















Ο` πρόεδρος της ένωσης που εσείς ψηφίσατε και που έχει με την σιωπή του τινάξει όλα στον αέρα .Πρώτη φορά  είδα άνθρωπο τόσο χοντρόπετσο που να τον κατηγορώ ανοιχτά ότι αυτός σκόπιμα έβαλε μέσα στην ομάδα τιμωρημένο ποδοσφαιριστή για να χάσει η ομάδα της Κορίνθου το πρωτάθλημα. 
Και για να το πετύχει αυτό έδιωξε τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα επειδή κρατούσε ποινολόγιο και ήξερε ποιος ήταν τραυματισμένος. αλλά και τιμωρημένος . Και ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής αυτός ο λεβέντης από την Αρκαδία που πηγαίνει μάρτυρας σε δίκη που ο Νικηφόρος έβλαψε αυτό το λεβεντόπαιδο Θανάση Ιατρού που από τα γραπτά μου ( μια επιστολή ανοιχτή που έγραψα απευθυνόμενος στον Αστυνομικό Διευθυντή ( που κατά δήλωση δεν διαβάζει εφημερίδες ) τον έχουν κάνει τρομερό κακό με αποτέλεσμα να μη προαχθεί.
Αλλά αυτό που εγώ κατηγορώ τον Μιχαλιό είναι ένα. Ενώ δεν έχω σχεδόν τίποτα γράψει για τον φίλο του Ιατρού ( χαρακτηρισμός δικός του ) πήγε μάρτυρας κατηγορίας εναντίον μου. Ενώ αυτόν τον κατηγορώ χωρίς περικοκλάδες ότι χρησιμοποίησε σκόπιμα ποδοσφαιριστή για να μηδενιστεί η ομάδα Και δεν με οδηγεί στο δικαστήριο αλλά πηγαίνει μάρτυρας..
Θέλεις δεν θέλεις Μιχάλη Τσιχριτζή θα με απαντήσεις στην δίκη που θα γίνει και πιστεύω ότι θα έρθει για να απαντήσεις στα ερωτήματα μου.   

  Αλλά όμως και με τον μηδενισμό πάλι δεν μπορούσε να πετύχει τίποτα ο κ. Τσιχριτζής γι αυτό και αποφάσισε να διώξει και τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή Τσέροβιτς για να μη υπάρχει αυτός που θα έβαζε τέρματα. Και έτσι έχουμε τους τρεις πρωταγωνιστές 
Ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας  που με αυτόν στο τεχνικό τιμόνι δεν θα έχανε η Κόρινθος ποτέ το πρωτάθλημα. Τον διπλανό του Τσέροβιτς που ήταν ο εκτελεστής. Και ο Καφαντάρης που μηδένισε το κοντέρ. Και όλοι περάσαμε καλά και πήγαμε εκδρομή στην Θήβα για να δούμε αν κουνιούνται οι βάρκες Μα δεν έχουμε στη Θήβα Γιατί υπήρχε ποδόσφαιρο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Αχ βρε Σολωμε αυτά ζούσε όταν έγγραφες το " ...όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος" Ξέχασε όμως να γράψει ότι οι Άγγελοι είχαν ουρά.