Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ/ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών εξελίσσετε η φετινή χρονιά, με τις τελευταίες αγωνιστικές, να κρίνουν πολλά για πολλές ομάδες και να ορίζουν τα Play Off και τα Play Out.
H ομάδα μας αντιμετωπίζει, το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 19:00, στο λουτράκι,  την σκληρή ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα που ισοβαθμούμε στην 5η θέση της Βαθμολογίας.
Θα κριθεί η 5η θέση της βαθμολογίας της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.




 








Η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων:




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgImM0hRoh1NSLSqtammk_wTMdICYHfR4pcJ-VDP-yd6IrzOvhtjHx0J-16ZLDzJdqpE2eOezZFhVsiKreCWuVewCncH3-6N2qvm5qhdsODenm_Iv_PdMpvI94hAT-A84nx935iWVmOmk/s1600/anagennisi-vironas-statistic.png





Με την ευκαιρία αυτή,
η νέα μας ομάδα, φέτος έχει κάνει την πιο δύσκολη χρονιά της στην Α1 Εθνική. Βρισκόμαστε στην Α1 Εθνική τρία χρόνια. Είναι η πιο δύσκολη και η πιο αμφίρροπη αγωνιστική περίοδος. Αναγνωρίζουμε ότι οι δυσκολίες για τους περισσοτέρους είναι μεγάλες και εχει δημιουργήσει αμυντικές τάσεις στον κόσμο.
Η ομάδα, έχοντας στις πλάτες της τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της, προσπάθησε με νύχια και με δόντια να αγωνιστεί καθαρά και τίμια.
Οι πυλώνες που στηρίζουν μια προσπάθεια είναι 3.
Η Διοίκηση και η ομάδα - χορηγοί και η κοινωνία.
Οι δύο πρώτοι πυλώνες υπάρχουν και τους ευχαριστούμε όπως και ένα μέρος του τρίτου πυλώνα. Απο 120 φιλάθλους ανα αγώνα την πρώτη χρονιά είχατε καταφέρει και το είχατε παει στο 180 ανα αγώνα με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική που ξεπεράσαμε τους 1000 φιλάθλους.
Φέτος η προσπάθεια αυτή έχει υποχωρήσει στα 150 άτομα.
Η παρουσία σας είναι ξεχωριστή, βασική παράμετρος που δείχνει την δυναμική που μπορεί να έχει το τμήμα μας.  Απο τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν. Η παρουσία του κόσμου είναι επιβεβλημένη και καθοριστική.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι μας.
Στα 2 επόμενα παιχνίδια μας, αρχίζοντας με τον Βύρωνα εντός έδρας το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο... πρέπει να είναι το γήπεδο ΓΕΜΑΤΟ.
Το κουπονι εισόδου είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ.... όποιος θέλει στηρίζει και οικονομικά την ομάδα μας.
Το κυριότερο είναι... η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ στο γήπεδο!!!
Μην ξεχνάτε ότι η Παρουσία σας στον γήπεδο δημιουργεί συνθήκες για να αγωνίζεται ακόμη καλύτερα η ομάδα μας, η ομάδα μας φέρνει τα αποτελέσματα, τα αποτελέσματα μαζί με τον κόσμο δημιουργούν την έδρα. Το δέσιμο όλων των παραπάνω ισχυροποιούν τον Ποσειδώνα και το Χάντμπολ,  στην συνείδηση του κόσμου δηλαδή σε εσάς.
ΌΛΑ ΑΥΤΑ απο την παρουσία σας.
Το Σάββατο δεν περισσεύει κανείς.

Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου