Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Άκουσα ...ε'ιδα ...διάβασα και τα κρίνω για να κριθώ...Ήταν πολύ μακριά

Ήταν μακριά οι πρωταγωνιστές που τα έλεγαν αν και είχα τεντώσει το αυτί μου δεν μπόρεσα να πιάσω τίποτα το συγκεκριμένο παρά μόνο μέσες και άκρες
Ο Α λέει: τα δυο είναι καλά και να μη επιμένεις σε τρίτο. 
Και ο τύπος έφυγε Τώρα τι ήθελαν να βάλουν στη δημοπρασία δεν μπόρεσα να καταλάβω. Πάντως ήταν άνθρωποι του ποδοσφαίρου 

Όταν βάζεις αυτί κάτι μαθαίνεις Έτσι πληροφορήθηκα από την διπλανή παρέα της καφετέριας που καθόμουν ότι κάποιος διαιτητής έχει την κακή συνήθεια να κάνει πολλά τηλεφωνήματα παραμονές αγώνων που διαιτητεύει για να διαπιστώσει αν οι ομάδες είναι σε φόρμα και θα έχει δύσκολο έργο για να προετοιμαστεί. ...καταλλήλως. 



Για το σοβαρό τροχαίο που είχαν στην Βουδαπέστη οι Ταχτσίδης, Μόρας και Φετφατζίδης, μίλησε η αδελφή του τελευταίου σε τηλεοπτική εκπομπή.  
«Μιλήσαμε το πρωί, ήταν στο νοσοκομείο και περίμενε απλά να του κάνουν κάποια ράμματα», δήλωσε η αδερφή του Γιάννη Φετφατζίδη και πρόσθεσε: Είναι εντάξει απλά του κάνουν κάποια ράμματα. Δεν ισχύουν τα περί εντατικής που διάβαζα. Λεπτομέρειες δεν ξέρουμε καθόλου. Όταν με πήρε ο Γιάννης, ήταν απλά στο νοσοκομείο δεν ήξερε κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Απ' ό,τι ξέρω δεν θυμόταν και τι είχε γίνει από την τρομάρα».

Για τις γιορτές του Πάσχα θα πάτε οι περισσότεροι από εσάς επίσκεψη σε σπίτια συγγενών φίλων 
Και αν οι υποχρεώσεις δεν είναι μεγάλες και περιοριστείτε σε λουλούδια και γλυκά  νομίζω ότι πρέπει να προτιμήσετε ένα βιβλίο . Αυτές τις ημέρες τα παιδιά είναι γεμάτα από παιχνίδια και το δικό σας δεν θα εντυπωσιάσει κανέναν. Ενώ ένα βιβλίο κατάλληλο για παιδιά θα είναι το καλύτερο δώρο γιατί θα μείνει ενώ το παιχνίδι αργά ή γρήγορα θα καταλήξει στον κάδο των σκουπιδιών