Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η πολιτεία να πάψει να κωφεύει και να αδιαφορεί για τα τρυφερά αυτά θύματα εγκληματιών που δρουν ανενόχλητοι

Πήγα στο Ναύπλιο ( τώρα τελευταία πηγαίνω συχνά μια και κάποιοι θεωρούν του εαυτούς ότι είναι μάγκες) και ομολογώ ότι κάθε φορά που πηγαίνω ερωτεύομαι περισσότερο τον ευλογημένο αυτό τόπο. 
Κάθισα σε ένα υπέροχο καφέ που ήταν πεντακάθαρο. 
Πέρασαν διάφοροι ανήλικοι έμποροι που με τρόπο ευγενικό πουλούσαν ( πρόσχημα ) διάφορα μικροπράγματα αλλά στην ουσία επαιτούσαν. Προσφέρθηκα  κεράσω την μικρή πεντακάθαρη έμπορο μια τυρόπιτα αλλά με  τρόπο ευγενικό αρνήθηκε λέγοντας ότι θέλει να αγοράσει ψωμί. 
Ένας κύριος από το διπλανό τραπέζι και αυτός προσφέρθηκε να της προσφέρει ένα γλυκό και πήρε την ίδια απάντηση. Μα αυτός δεν της έδωσε το πενηνταράκι και βλέποντας ότι δεν υπήρχε μετρητό δέχτηκε το κέρασμα. Κανένα παιδί δεν μπορεί να αντισταθεί μπροστά σε ένα γλυκό και αμέσως θα αρχίσει να το τρώει με βουλιμία   Και όμως αυτό το κράτησε στο χέρι  και έφυγε 
Είμαι βέβαιος ότι το τρομοκρατημένο πανέμορφο και πεντακάθαρο κοριτσάκι κάποιος "προστάτης" το κινούσε μέσα στο χώρο της "αγοράς" Και δεν τόλμησε ούτε λίγο να δαγκώσει από το γλυκό του. Γιατί δεν ήταν δικό του αλλά του προστάτη . Από αυτούς όλους αλήθεια ποιος θα σώσει τα αθώα θύματα του.
Είμαι βέβαιος ότι αν συνεχίσει το μικρό κοριτσάκι να οδηγείται από τους προστάτες της σιγά αλλά σταθερά θα πουλήσει και το κορμί της. και πολύ μάλιστα γρήγορα. 
Κάποιος πρέπει να νιοστοί κα για αυτή την κατηγορία παιδιών