Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Αυτή είναι η αλήθεια κ. Μαρινάκη

Εμείς οι επαρχιώτες που δεν έχουμε την οικονομική επιφάνεια να έχουμε ούτε NOVA μα ούτε και Ο Τ Ε πηγαίνουμε σε διάφορα δημόσια καταστήματα και παρακολουθούμε τους σοβαρούς λεγόμενους αγώνες.
Και εγώ αν και φίλος της Α Ε Κ πήγαινα να δω τον Ολυμπιακό να παίζει ποδόσφαιρο. 
Τον αγώνα Α Ε Κ -- Ολυμπιακού πήγα να τον παρακολουθήσω στο γνωστό αυζερί της πόλεως του Λουτρακίου ο Γιάννης που σας συνιστώ αν περάσετε από την πόλη μας να το επισκεφθείτε. Γιατί είναι και πολύ ωραίο από την μια και από την άλλη και τα τραπέζια φωνάζουν Ολυμπιακός. 
Όλοι που παρακολουθήσαμε το παιχνίδι ήταν γύρω στα 100 άτομα με αναλογία 95% φίλοι του Ολυμπιακού και 5% της Α Ε Κ. 
Μετά τον αγώνα αν και η ομάδα τους είχε νικήσει και είχε προκριθεί τα πρόσωπα τους ήταν περισσότερο θλιμένα από τα δικά μας που χάσαμε το παν στο 89 λεπτό. Και δικαιολογημένα αφού η ομάδα σας μέχρι το 70 λεπτό ΄ήταν για πολύ κλάμα αφού κανένας δεν στήθηκε στο ύψος του από πλευράς απόδοσης.
Και κάποιος φίλαθλος σας μου είπε ότι "ευτυχώς" που βγήκε από τον αγώνα ο Μανιάτης λόγω τραυματισμού για να μπει ο Φουρτούνης που άλλαξε το παιχνίδι και ήταν ο πρωταγωνιστής στην επιτυχία του τέρματος 
Για να πειράξω τον καταστηματάρχη στον συμπαθέστατο και εκδηλωτικό Γιώργο του  είπα : " πουλήσατε το ρολόι και αγοράσατε κομπολόι " ( και εννοούσα Μίτσελ Περέιρα)  Και ενώ περίμενα καυστική απάντηση από πλευράς του διαψεύστηκα  Αφού ο εκρηκτικός Γεώργιος ( που άλλοτε θα με στόλιζε με τον δικό του μοναδικό τρόπο μου είπε με φωνή που μόλις ακουγόταν " Δυστυχώς δεν αγοράσαμε ούτε ...κομπολόι" 
Αν ο αγώνας αυτός γινόταν στην Αγγλια και μια ομάδα έβγαζε από το κύπελλο τον πρωταθλητή δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα Μα είμαστε στην Ελλάδα . 
Και ευτυχώς που το τέρμα το πέτυχε η ομάδα σας. Γιατί αν το έβαζε η Α Ε Κ θα είχαμε και διακοπή και χειρότερα παρατράγουδα. 
Και η περιγραφή που σας έκανα αν το καταλάβατε η πρόκριση σας απογοήτευσε τους φιλάθλους σας Αυτό τα λέει όλα. Εμείς οι φίλοι της Α Ε Κ έχουμε συνηθίσει από αυτά τα καμώματα των οπαδών μας που αγαπούν την ομάδα τους και την στέλνουν μόνιμα στον αθλητικό δικαστή.