Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Μια ανακοίνωση των παλαιμάχων της Α Ε Κ βγαλμένη με πόνο αλλά και αγωνία...Να τους σεβαστούμε



Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να προστατεύσει την ομάδα από άσχημες συμπεριφορές στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό απηύθυναν οι παλαίμαχοι της Ένωσης.

Με ανακοίνωσή τους καλούν τους φίλους της ομάδας να την στηρίξουν, αλλά ταυτόχρονα και να την προστατεύσουν, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους κρίσιμο και ιερό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  
«Το βράδυ της Τετάρτης η ΑΕΚ δίνει έναν μεγάλο αγώνα μέσα στο γήπεδο. Αλλά και όλοι εμείς που φορέσαμε την τιμημένη κιτρινόμαυρη φανέλα, που την αγαπάμε, την ακολουθούμε και τη στηρίζουμε, δίνουμε τον δικό μας αγώνα στην εξέδρα.

Ο αγώνας αυτός είναι εξίσου κρίσιμος και ιερός. Είναι οι μεγάλες εξετάσεις που θα δώσει για άλλη μια φορά ο κόσμος της ΑΕΚ για το πώς μπορεί να βοηθήσει αλλά και να προστατεύσει την αγαπημένη μας ομάδα.

Οι δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ που θα κατακλύσουν το Ολυμπιακό Στάδιο, θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πρωτίστως αυτό:
ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.
Καμία ρίψη αντικειμένου.

Καμία φωτοβολίδα.

Καμία συμπεριφορά που μπορεί να γίνει όπλο στα χέρια των εχθρών μας.

Εβδομήντα χιλιάδες Ενωσίτικες φωνές και η αξιοσύνη των ποδοσφαιριστών μας είναι αρκετά για να φέρουν την πρόκριση.

Δε χρειαζόμαστε τίποτε άλλο που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή του αγώνα αλλά και να απειλήσει το μέλλον της ΑΕΚ με μια πιθανή τιμωρία.

Προσοχή: ο δρόμος της ΑΕΚ δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα! Οι παγίδες είναι στημένες παντού. Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να προφυλάξουμε την αγαπημένη μας ομάδα»
.