Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Α Ο Λουτράκι βαδίζει σταθερά διδάσκοντας πως πρέπει να διοικούνται οι αθλητικές ομάδας


Διαβάζω :

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι προσπάθειες του Συλλόγου  για την ένταξη της Ακαδημίας στο νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα "ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ" της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Μέσα από μια ιδαίτερα διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία αξιολόγησης από την ΟΠΑΠ Α.Ε. και τους συνεργάτες της επιλέχτηκαν 125 ερασιτεχνικές Ακαδημίες ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα που διατηρούν ενεργή ακαδημία με παιδιά ηλικίας 7-10 ετών.

Στο πρώτο στάδιο (τέλη του περασμένου Δεκέμβρη) οι ενδιαφερόμενες ομάδες κατέθεσαν τους σχετικούς φακέλους και στη συνέχεια στο δεύτερο στάδιο (Ιανουάριος - Φεβρουάριος) υπήρξαν επιτόπιοι έλεγχοι από τους αρμόδιους συνεργάτες της ΟΠΑΠ Α.Ε  των τμημάτων υποδομής, του υλικού, της γραμματειακής οργάνωσης  της Ακαδημίας καθώς και των προπονητικών εγκαταστάσεων.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Σήμερα διάβασα αυτή την ανακοίνωση και σχολίασα τον νικηφόρο αγώνα του Α Ο Λ επί  του ιστορικού Βύζαντα Μεγάρων.που τα δυο αυτά γεγονότα συγκρινόμενα μεταξύ των δεν υπάρχει μέτρο που να συγκρίνει την διαφορά. 
Προσωπικά πιστεύω ότι η ανακοίνωσης αυτή μετρά με δυο πρωταθλήματα .
Και είμαι υποχρεωμένος να εξηγήσω γιατί δίνω τεράστια σημασία στην πρόκριση που έκανε η Ο Π Α Π  Α Ε για την Ακαδημία του Α Ο Λ. Γιατί όποιος έχει θεμέλια σημαίνει ότι η ομάδα του δεν ανεβοκατεβαίνει την μια χρονιά στην Γ εθνική κατηγορία και μετά από τρία χρόνια στην Γ κατηγορία του τοπικού. 
Να γιατί καμαρώνω την δουλειά που γίνεται στην ομάδα αυτή του νομού μας και η οποία όμως οι φίλαθλοι του νομού μας δεν βοηθούν με την παρουσία τους την υπεράνθρωπη προσπάθεια των νέων παιδιών που διοικούν τον Α Ο Λουτράκι.