Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Γιώργο Καλλιόλια : Είμαι βέβαιος ότι τον ορισμό του Καλαρά στον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος- Κόρινθος 06 δεδν τον έκανες εσύ.!!!

Δεν κάνουν οι καλές πράξεις έναν άνθρωπο καλό  αλλά ένας καλός άνθρωπος κάνει καλές πράξεις. 

Μετά την Δήλωση  του παράνομα ευρισκόμενο στο χώρο της Διαιτησίας  Δημήτρη Γκρούτση ότι από την ημέρα του ξυλοδαρμού του δεν συμμετέχει στους ορισμούς
όλοι που έχουν γίνει  είναι παράνομοι Γιατί το καταστατικό της Ένωσης ρητώς γράφει ότι η επιτροπή είναι τριμελής.Και μια και δεν συμμετέχει ο εικονικός Σκηνοθέτης Λουδοβίκος 14 αφού η παρουσία του είναι τυπική Και επομένως τον ορισμό του Διαιτητή του αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 που προσβάλει την νοημοσύνη μας την έκανε ο Γιώργος Καλλιολιας. Που είναι υποχρεωμένος να μας πει το σκεπτικό του μετά από την ανακοίνωση που έβγαλε ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου που ρητά αναφέρει :

"Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαστρογιαννόπουλος έκανε το "λάθος" να βάλει τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ και μετά έλαβε δράση ο Καλαράς. Ακυρωμένο πεντακάθαρο γκολ του Ένο, ανύπαρκτο πέναλτυ για το Σπαθοβούνι (που απέκρουσε ο Ηλίας Κουρούμαλης), ανάποδα σφυρίγματα, συνεχείς κάρτες και εν τέλει κόκκινη στον Καλύβα, καθώς έχουμε και ματς με το Καμάρι την ερχόμενη αγωνιστική."

Και κάνουμε λογιστική απογραφή Έχουμε ένα ακυρωθέν τέρμα του Ηρακλή και ένα ανύπαρκτο πέναλτι και μια αποβολή αμέσως καθιστά  τον Διαιτητή Καλαρά διαβλητό  Και το σπουδαίο είχε διαιτητεύσει και τρεις αγώνες του Π Α Σ Κόρινθος και αυτός ήταν ο τέταρτος Ενώ υπάρχουν διαιτητές όπως ο Κεφιλής που ούτε για έναν δεν κρίθηκε ικανός να διαιτητεύσει. Και την ανακοίνωση θα την διάβασε αυτός που τον όρισε μια και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου είναι ομάδα της πόλεως του.

Κύριε Καλλιόλια

Είσαστε υποχρεωμένος δημόσια να μας πείτε πως πήρατε την πρωτοβουλία να χρεωθείτε μόνος σας αυτόν τον ορισμό και γιατί προτιμήσατε έναν άνθρωπο που έσφαξε μια ομάδα που οι συγχωριανοί σας του άσκησαν κριτική πολύ άσκημη. Από  σεβασμό προς τους συμπολίτες σας δεν έπρεπε να τον ορίσετε στο αγώνα που θα έκρινε το πρωτάθλημα Γιατί αυτός  ο ορισμός ήταν προαγωγή του και διάψευση των ισχυρισμών των ανθρώπων που πρέπει καθημερινώς να απολογείστε. 
Προσωπικά πιστεύω ότι σας υποχρέωσαν να τον ορίσετε και αυτό είναι τραγικό. Και ο Λουδοβίκος 14 για να σας γελοιοποιήσει όλους πήρε τον σφαγέα της Κορίνθου 06  μαζί του να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος παρέα με τον Βου αντιπρόεδρο που αμφισβήτησε τον ανδρισμό των διαιτητών 
Όπως βλέπετε εσείς χρεωθήκατε τον ορισμό και άλλος είμαι βέβαιος ότι σας το επέβαλε και αυτός είναι ο πρόεδρος της ένωσης μια και ο Π Α Σ Κόρινθος είναι η ομάδα της καρδιάς του. Που έγινε πρόεδρος της με την βοήθεια ενός επενδυτή που δεν είχε το αντίτιμο να ανάψει κερί στην εκκλησία. Και το τραγικό είναι ότι αυτό το γνώριζε