Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Τόσο θα κοστίσουν στην ΕΠΟ οι Ισπανοί διαιτητές, την ώρα που οι δικοί μας είναι απλήρωτοι


1

ΜΠΟΡΜΠΑΛΑΝ
Με τις αμοιβές που προβλέπονται για τη φάση των ομίλων του Champions League έρχεται στην Ελλάδα η διαιτητική ομάδα από την Ισπανία, κάτι που ισχύει με απόφαση της UEFA.

O Ισπανός ρέφερι Φερνάντεθ Μπορμπαλάν θα λάβει αμοιβή ύψους 5.800 ευρώ, ενώ τόσο οι βοηθοί όσο και οι επιπρόσθετοι διαιτητές θα λάβουν από 2.600 ευρώ ο καθένας.
Δηλαδή, η ΕΠΟ θα δαπανήσει το ποσό των 16.000 ευρώ, συν τα αεροπορικά εισιτήρια, συν τη διαμονή τους, συν τρία γεύματα.
Κανονικά η αμοιβή για το τέταρτο στο Champions League (που έπρεπε να είναι βοηθός και όχι διαιτητής που έβαλαν) είναι 1.700 ευρώ, όμως ο Σιδηρόπουλος θα λάβει την αμοιβή της ΕΠΟ, δηλαδή 400 ευρώ!
Και όλα αυτά την ώρα που οι διαιτητές της Σούπερ Λιγκ είναι απλήρωτοι από την 11η αγωνιστική! Και τα χρήματα που τους οφείλονται είναι περίπου 768.000 ευρώ.
Και η κατάσταση είναι χειρότερη στη Football League, όπου οι ρέφερι δεν έχουν ακόμα δει το χρώμα του χρήματος!

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Και ο Λουδοβίκος 14 δεν δέχτηκε δια των οργάνων του ( διαιτητών να πληρωθούν μετά την λήξη του αγώνα 

 Και έκανα μια επιστολή να πληρωθούν οι διαιτητές μετά την λήξη του αγώνα και αυτός αρνήθηκε αφού πρώτα πήρε τηλέφωνο για να πάρεις οδηγίες αφού μ έβγαλε έξω από τα αποδυτήρια τους. Ο αγώνας δεν έγινε η ομάδα του Ολυμπιακού Κορίνθου μηδενίστηκε και η πειθαρχική επιτροπή του έβαλε πρόστιμο 500 ευρώ ή σε δραχμές 170.000 χιλιάδες Και όλα αυτά για μια διαιτησία 120 ευρώ. Και ο Ολυμπιακός Κορίνθου διαλύθηκε ο πρόεδρος της ένωσης υπερψηφίστηκε και το Κορινθιακό ποδόσφαιρο έφτασε στο σημείο να το παρακολουθούν οι αναπληρωματικοί παίκτες.