Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Τάκη Βράκα ο Νικηφόρος παρουσιάζει στοιχεία γι αυτό το βάζετε στα πόδια.




Τάκης Βράκας  Γενικός Γραμματέας της Ένωσης 

Με κατηγόρησες ότι είμαι υβριστής και μάλιστα δημόσια μπροστά σε τηλεοπτικό φακό.Και ζήτησα να  παρουσιάσεις στοιχεία που
να αποδεικνύεται ότι είμαι υβριστής Και τήρησες την  άκρα του τάφου σιωπή. Και με την στάση σου αυτή μου έδωσες το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω  δειλό συκοφάντη Ναι σε κατηγόρησα με στοιχεία ότι έκλεψες το πρωτάθλημα από την ομάδα Π Α Σ Κλένια με την κραυγή που έβγαλες απευθυνόμενος προς την Διοίκηση της ομάδας το χωριού μου " Μη φύγετε γιατί θα μηδενιστείτε"
Και πάλι ρωτώ τι ήθελες έξω από το γήπεδο του Κιάτου μια ( 1 ) ώρα και είκοσι ( 20 ) νωρίτερα  όπως βεβαιώνει ο παρατηρητης τάξεως Λουκάς Βλάχος που τότε με την αρίστη νομική του κατάρτιση  ήταν και δικαστής. Που με την έκθεσή του χωρίς να το καταλάβει σας εκθέτει όλους. Γιατί η παρουσία σας εκεί ήταν να εποπτεύσετε την εφαρμογή του σχεδίου του ξυλοδαρμού των παραγόντων του Π Α Σ Κλένια Και γι αυτό χωρίς να έχετε όλη η συντροφιά καμία δικαιολογία βρεθήκατε έξω από το γήπεδο και αυτή η παρουσία σας έδωσε το πρωτάθλημα στον Πέλοπα και με την συνεργασία του διαιτητή που ήταν ο Καρσιώτης. Σας κατηγορώ ευθέως ότι οι μηχανές ήταν από το Κιάτο και όχι από τον Άρη και κάνατε ένα τεράστιο λάθος Δεν ενημερώσατε την Αστυνομία γιατί τότε θα έπιαναν τους συνεργάτες σας.Γιατί μπορεί να φόραγαν  κράνη αλλά οι μηχανές είχαν αριθμούς που δεν είχαν σκεπαστεί. 
Έτσι κατακτώνται τα πρωταθλήματα στην Κορινθία.Όποιος έχει αντίρρηση  ας με αντιμετωπίσει και ας μη κρύβεται.