Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου σε δημοσιογραφικά νερά




Παρακολουθώ κονδυλοφόρους που λιβάνιζαν τον
Πνευματικό τώρα με τα γραπτά τους να του  γράφουν καθαρά και ξάστερα ότι υπάρχουν μάτια μου και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Την ίδια τύχη έχει ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 που ενώ τον λιβάνιζαν τώρα τον ξέχασαν Υπάρχει μια εξήγηση Μάλλον τέλειωσαν τα λιβάνια και επειδή είναι ακριβά δεν έχουν χρήματα να τα αγοράσουν Ενώ  εμείς που δεν χρησιμοποιούμε λιβάνι είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας Και το οξύμωρο σχήμα εδώ είναι ότι εμείς που συχαινόμαστε το λιβάνι να μη είμαστε σ αυτούς που συνήθισαν το λιβάνισμα αρεστοί. Και αυτή είναι η αιτία που χάνει η Κόρινθος 06 ενώ έχει μια ομάδα που καμία σχέση δεν έχει με τις Κορινθιακές εδώ και τρία χρόνια να χάνει τους τίτλους  και το λιβάνι να τον έχει φλομώσει και δεν μπορεί να δει τις κλοπές που του κάνουν. Δεν είμαι ειδικός για να χαρακτηρίσω όλα αυτά. Και θα δεχόμουνα μια εξήγηση από τους αρμοδίους. Αλλά που να τους αφήσει το λιβάνι για να δουν τι γράφει ο Νικηφόρος που μόνο την αλήθεια  έμαθε να υπηρετεί και την δικαιοσύνη. 
Έννοιες που έχουν πάρει διαζύγιο οι άρχοντες της  Κορινθιακής Δημοσιογραφίας  που γράφουν αυτά που κάνουν καλό σ αυτά που κάνουν καλό στο εκάστοτε αφεντικό. Γνωρίζω ότι προκαλώ και για τον λόγο αυτόν δέχομαι να αναμετρηθώ μεδ οποιονδήποτε .