Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Μιχάλης Τσιχριτζής Ενώ τα πάντα κινείς άλλοι ενοχοποιούνται επειδή είσαι πολύπειρος σκηνοθέτης


Ο τερματοφύλακας της Ρασίγκ των Παρισίων Αλμπέρ Καμύ, Νομπελίστας  υποστηρίζει 
Αλμπέρ ΚαμύΜη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μην σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου.

Εσύ μπορείς να έχεις δίπλα σου έναν  Μιχάλη Τσιχριτζή και να τον
αποκαλείς σύντροφο σου - συνεργάτη σου ; Προσωπικά πιστεύω ότι μόνο όργανα ψάχνεις να βρεις και τίποτα άλλο Και τα οποία να τα πληρώνουν τρίτοι δηλαδή οι παράγοντες τα πιστά εκτελεστικά πρόσωπα.
Χρήστος Βλαχοπάνος από τις διαιτησίες εισέπραξε 1564 ευρώ σε δραχμές 531.760 δηλαδή μισό εκατομμύριο δραχμές και άνω. Έβγαλε ένα μανιφέστο όταν οι τέσσερις  μασκοφόροι στο πολυσύχναστο σημείο της Κορίνθου ξυλοκόπησαν τον Γκρούτση. χωρίς να τους δει κανένας μάρτυρας Και ο Αστυνομικός υπάλληλος ενώ ήταν δίπλα του αφού τα έπιναν σε σουβλατζίδικο Και δεν τον πήρε στο τηλέφωνο να του ζητήσει την βοήθεια μια και θα είχαν τινάξει στον αέρα την σκηνοθεσία του ξυλοδαρμού. 
Διαιτητής Καλαράς  χωρίς να έχει τα προσόντα αφού δεν ανήκει στους αξιολογημένους διαιτητές η αρμόδια επιτροπή τον όρισε να διαιτητεύσει τον Π Α Σ Κόρινθο τέσσερις  φορές και οι απολαβές του ήταν 1584 ή δραχμές 538. 560 Είκοσι ευρώ περισσότερα.
Διαιτητής Καρακάσης και αυτός στα δικά παιδιά (όργανα ) και οι αμοιβές του και  στα 1590 ευρώ ή σε δραχμές 540.600 Και αυτός διαιτήτευσε τον Π Α Σ τέσσερις φορές.
Διαιτητής Φραντζής που αν και αυτός κλήθηκε τέσσερις φορές να διαιτητεύσει τον Π Α Σ τον ρίξανε αφού μόνο 1294 ευρώ ή σε δραχμές 439.960 ούτε μισό εκατομμύριο. 
Και από την άλλη να έχουμε τον Διαιτητή  Κεφιλή και ενώ διαιτήτευσε 22 αγώνες του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας. Και οι αμοιβές του ήταν 1770 ευρώ ή σε δραχμές 601.800 Και δήλωση δημόσια από τον Καλλιόλια ότι είναι ο καλύτερος νέος διαιτητής  Αν και είχε όλα αυτά τα θετικά δεν σφύριξε έναν αγώνα του Π Α Σ Κόρινθος.

Λουδοβίκο 14 

Ο Νικηφόρος με στοιχεία ξεβρακώνει κακούς σκηνοθέτες σαν την αφεντιά σου.