Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Γεμίστε την Κυριακή το Θώδειο Στάδιο γιατί μόνο έτσι θα στείλετε το μήνυμα στο Γιώργο Δέδε που θα έχει διπλή έννοια σ ευχαριστούμε και δεν είσαι μόνος

                                   
Παρέλαβε στην κυριολεξία καμένη γη και την Κυριακή διεκδικεί την άνοδο της ομάδας του Ολυμπιακού Λουτρακίου στην πρώτη κατηγορία από εκεί που την οδήγησαν στα χωράφια οι επιφανείς.

                                                  Αποτέλεσμα εικόνας για Γιωργος Δέδες Πρόεδρος Δημοτικος συμβουλος

Την Κυριακή 27 Μαΐου όλοι οι Λουτρακιότες πρέπει να πάνε στο Θώδειο στάδιο γιατί η παρουσία των είναι απαραίτητη. Πρέπει να πουν στη Νοταρά 48 ότι κατόρθωσαν 
στέλνοντας έναν διαιτητή που ήταν μέχρι τον αγώνα Ηρακλής Λεχαίου --Σπαθοβούνι αψεγάδιαστος  και από κει και πέρα τον πήρε ο κατήφορος μαζί με τον Ηρακλή Λεχαίου  που το ερχόμενο θα αγωνίζεται στην Δεύτερη κατηγορία Γιατί αυτό το επιθυμούσε ο εικονικός --σκηνοθέτης Λουδοβίκος 14 επειδή ο Κριτσελάς έχει άποψη.
Επειδή το ίδιο οσφραίνομαι θα συμβεί και την ερχόμενη Κυριακή στον αγώνα Ολυμπιακού Λουτρακίου με τον Σαρωνικό Γαλατακίου αφού έχει βαθιές έχει τις ρίζες στην ένωση το Γαλατάκι αφού έχει αθλητικό δικαστή. 
Θα είμαι στην  ΄πόρτα για να δω πόσοι θα έρθουν και πόσοι θα πληρώσουν εισιτήριο καικ πόσοι νοιάζονται για τον Ολυμπιακό.
Θα ήθελα να έβλεπα στην εξέδρα σύσσωμο το Δ Σ του Α Ο Λουτρακίου για να δείξουν ότι η ισχύς  επιτυγχάνεται μόνο  όταν ενωθούμε.