Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ο Α Ο Λουτρακίου έχει την ανάγκη όλων μας για να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο.



Η πίστη, στην πραγματικότητα, δεν πηγάζει από το θαύμα, αλλά το θαύμα από την πίστη.



Αν ένας επισκέπτης ερχόταν για πρώτη φορά στο Λουτράκι και σταματούσε στο Θώδειο Στάδιο δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι αυτή η κυψέλη η ποδοσφαιρική
έχει έδρα την όμορφη λουτρόπολη. . Μα ούτε και οι αρμόδιοι που διοικούν το Δήμο και άλλους φορείς έχουν παντελή άγνοια γι αυτό  που γίνεται στον Α Ο Λουτρακίου.
Μα ούτε και οι περισσότεροι γονείς δεν έχουν καταλάβει αυτό που γίνεται στον Α Ο Λουτρακίου γιατί αν το είχαν καταλάβει το στολίδι της Πελοποννήσου  το Θώδειο Στάδιο θα ήταν γεμάτο στη φιέστα από τους συγγενείς των παικτών.τότε δεν θα υπήρχε θέση για να καθίσει φίλαθλος.. 
Και από αυτό το ποδοσφαιρικό πανηγύρι να απουσιάζει ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος επί θεμάτων αθλητισμού αντιδήμαρχος. Και θα ήθελα να τους ρωτούσα τι είχαν καλύτερο να κάνουν την ώρα που στο Θώδειο γιόρταζε η δημιουργία. Και τι μπορεί να κάνει η πίστης ανθρώπων 
Σε μια γωνιά του γηπέδου ο δάσκαλος των μικρών παιδιών αλλά και μεγάλων Γιάννης Νούλας  είχε τα μικρά του που ορισμένα η μπάλα έφτανε μέχρι το γόνατο. Και αυτό δεν τα εμποδίζει να αποδίδουν φανταστικό ποδόσφαιρο.Αλλά για να μάθουν να  αυτό το ποδόσφαιρο χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.
Συμπέρασμα όλων αυτών είναι ένα Το ποδόσφαιρο στο Λουτράκι επιστημονικά αντιμετωπίζεται Τουλάχιστον οι γονείς ας συμμεχουν με την παρουσία των.