Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Από το 2013 δεν τολμούν να απαντησουν





Αυτά έγγραφα
το 2013

Και ούτε τότε δεν   τόλμησε να απαντήσει   ο Λουδοβίκος 


Όποιος μας επιβάλλει την βία δεν μας αμφισβητεί τίποτα λιγότερο από την ανθρωπιά και όποιος υφίσταται τη βία με τρόπο δειλό απορρίπτει ο ίδιος την ανθρωπιά του.
                                      Φρήντριχ  Σίλλερ 


Η αρχή φανερώνει τον άνδρα

              
Γιάννης Βαφειάδης           Αντώνης Σπηλιώτης μέλος
Πρόεδρος της επιτροπής  της επιτροπής
Ασφαλείας και πρόληψης
Βίας


Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ και μυρσίνη συ δοξαστική μη παρακαλώ σας μη λησμονάτε τη χώρα μας κάπου γράφει ο μεγάλος ποιητής Οδυσσέας Ελύτης. Και αντικαθιστώ τη χώρα μας και το κάνω τα νιάτα μας . Γιατί αυτή είναι μια εισαγωγή που κάνω στους Γιάννη Βαφειάδη και Αντώνη Σπηλιώτη.  Για να πάρουν θέση επάνω σε ένα θέμα  που όχι μόνο δημιουργεί βία αλλά και δεν αφήνει τίποτα χωρίς να το γκρεμίσει.




Γήπεδο Σοφικού: οι επαναστάτες παράγοντες του Πανσολειγιακού τόλμησαν και κατέβασαν μια νεανική ομάδα που είναι ότι το ωραιότερο έχει να παρουσιάσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Γιατί είπαν όχι στους γυρολόγους ναι στα παιδιά της Ακαδημίας  που είναι και του χωριού μας.
Και ο αγώνας άρχισε και ο παρατηρητής της τάξεως κ. Σούκουλης Γιάννης δεν προσήλθε στο γήπεδο . Και ορίστηκε παρατηρητής ένας φίλαθλος. Στο 32 λεπτό του αγώνα ήρθε στο γήπεδο ο κ. Σούκουλης Γιάννης και μπαίνοντας μέσα στο αγωνιστικό χώρο άρχισε να βρίζει χυδαία τον επόπτη Τσολάκη Ν. Ο συνεργάτης του διαιτητή ενημέρωσε τον διαιτητή ο οποίος και τον απέβαλε. Στην αρχή δεν ήθελε να υπακούσει στην εντολή του διαιτητή και μετά όμως συμμορφώθηκε.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΒΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ
ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 Αυτή είναι η επιτροπή για θέματα Ασφαλείας και πρόληψης βίας που πρόεδρο έχει τον κ. Γιάννη Βαφειάδη δηλωμένο αντίπαλο του κ. Μιχάλη Τσιχριτζή  κατά το παρελθόν και σήμερα συνεργάτης του  και μάλιστα στο πόστο του αντιπροέδρου και άλλοτε πρόεδρος του Παννεμεατικού που τόσα είχε πάθει από την διοίκηση του κ. Μιχάλη  Και ο κ. Σπηλιώτης Αντώνιος μέλος της επιτροπής κατά της βίας  και  αυτός δηλωμένος κατά το παρελθόν αντίπαλος του κ. Τσιχριτζή και της παρέας του  και τώρα συνεργάτης του  Και είναι υποχρεωμένοι  να ζητήσουν το φύλλο του αγώνα για να διαπιστώσουν τι έγραψε ο διαιτητής
Πάντως  ο δικός μου ανταποκριτής  που είναι φίλαθλος του Πανιωνίου και τώρα λόγω μεταγραφής  από την Νέα Σμύρνη στην Νεμέα  και φίλος του Παννεμεατικού  μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα « …φίλε Γιώργο τώρα μόλις φεύγω από το Σοφικό  Πανσολυγειακός 0 Παννεμεατικός 2 που εκεί τραυματίστηκε ο παρατηρητής του αγώνα που ήταν ο φύλακας του γηπέδου  Γιατί ο παρατηρητής ήρθε στο 32 λεπτό και κατευθύνθηκε στον Β επόπτη ( Τσολάκη Ν.) και του είπε να δεις ότι εσένα εγώ θα σε γ…σω  Τελικά ο διαιτητής τον απέβαλε»
Πρέπει όλα αυτά ο διαιτητής να τα έχει γράψει στο φύλλο του αγώνα. Και αν δεν το έχει κάνει  είναι  παράβαση καθήκοντος. Και αυτό δεν μπορεί  να κρυφτεί αφού έγινε παρουσία φιλάθλων
Και επειδή ο κ. Γιάννης Βαφειάδης Β αντιπρόεδρος της ένωσης και πρόεδρος της επιτροπής ασφαλείας και πρόληψης της βίας υπήρξε πρόεδρος του Παννεμεατικού θα μπορεί να κάνει μια έρευνα και να πληροφορηθεί για τα Γαλλικά του κ. Σούκουλη. Το ίδιος και ο κ. Αντώνης Σπηλιώτης  πρόσωπο πολιτικό αλλά και αθλητικό και αυτός παράγων του Πανσολυγειακού που έκανε την μεγάλη επανάσταση.
Να μη πάρει κανένα γυρολόγο ποδοσφαιριστή και να βασιστεί στην ακαδημία της ομάδας του. Εμπρός λοιπόν ας κάνουν από κοινού μια έρευνα για να διαπιστώσουν έντρομοι ότι μερικές φορές την βία την προκαλούμε εμείς  που υπηρετούμε  την νομιμότητα.
Πληροφορούμαι  ότι τον κ. Σούκουλη η ένωσης τον έστελνε και εκτός του νομού μας για να εκτελέσει τα καθήκοντα του παρατηρητή για αγώνες ανώτεροι των τοπικών. Ευτυχείς οι ομάδες  που είχαν παρατηρητή τάξεως τον κ.Σούκουλη  και έτσι θα μπορέσουν και αυτοί   να μάθουν   Γαλλικά με την μέθοδο με του  διδασκάλου αλλά όμως στην πράξη  Και έτσι έχουμε μαζί με την εξαγωγή τις σταφίδας  και  εξαγωγή ...κουλτούρας.
. Να πάρετε θέση κ. Τσιχριτζή γιατί η σιωπή δεν είναι πάντα το καλύτερο επιχείρημα