Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Σε μια χώρα Δημοκρατική όπως είναι η Ελλάδα στην Κορινθία το ποδόσφαιρο το διοικεί ο Λουδοβίκος 14 που εφαρμόζει δικούς του κανονισμούς

Να πως κερδίζει τις εκλογές ο Τσιχριτζή;  

Εκλογές του 2013
Να γιατί ψηφίζεται η Αναγέννησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου




Στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού Ταρσινά  συνήλθε το διοικητικό
συμβούλιο της ομάδας για να πάρουν απόφαση ποιους θα ψηφίσουν  στις εκλογές . Και η πλειοψηφία τάχτηκε  με το μέρος του κ. Τσιχριτζή. Και σε ερώτηση του αντιπροέδρου  της ομάδας κ. Αναστασίου Πετροπούλου  (που διαφωνούσε μαζί τους) γιατί να ψηφίσουμε εκεί  η πλειοψηφία με  ένα στόμα απάντησαν γιατί  δεν μας τιμώρησε η ένωσης   στα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα  με το Ζευγολατιό.
Έψαξα στο αρχείο μου και βρήκα  την εβδομαδιαία αθλητική τοπική εφημερίδα  Κορινθιακά σπορ και διαβάζω
Ο ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ 1-1 ΓΙΑ ΤΑΡΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΟΖ
Το διέκοψε στο 88’

 Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κο­ρινθίας θα αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης των Ταρσινών ’97 με τον ΑΟ Ζευγολατιού, που διεκό­πη στο 88’ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1. Αιτία της διακοπής, μια πέτρα που δέχθηκε στο κεφάλι ο διαιτητής Καρακάσης και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει το ματς, καθώς ένιωθε ζαλάδες. Από το Φύλλο Αγώνα πά­ντως, δεν προκύπτει ξεκάθαρα υπαι­τιότητα για κάποια ομάδα και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η ΕΠΣΚ, αναφορικά με την έκβαση της ανα­μέτρησης.
Συγκεκριμένα, ο Καρακάσης ανα­φέρει στο Φ.Α. για τον τραυματισμό του και την οριστική διακοπή: «Στο 88’ απέβαλα με 2η κίτρινη τον αρ­χηγό της γηπεδούχου ομάδας Πα­παδόπουλο Σ., για αντιαθλητική συ­μπεριφορά. Στο ίδιο λεπτό μετά την ισοφάριση και την αποβολή του Σ. Παπαδόπουλου, πέτρα εξσφενοδί­στηκε εναντίον μου απ’ τη μεριά του γηπέδου πίσω από α’ βοηθό και από φιλάθλους χωρίς κανένα διακριτικό από τις δύο ομάδες. Με βρήκε στον αυχένα με αποτέλεσμα να ζαλιστώ και να πέσω έδαφος. Σηκώθηκα με τη βοήθεια του βοηθού, αλλά ζα­λιζόμουν και αποσύρθηκα στα απο­δυτήρια, όπου διαπίστωσα πως δεν μπορούσα να συνεχίσω τον αγώνα και αποφάσισα να τον διακόψω ορι­στικά».
Ο Καρακάσης πήγε στο νοσοκο­μείο Κορίνθου για τις απαραίτητες εξετάσεις και θα καταθέσει συμπλη­ρωματική έκθεση, ενώ ρόλο στην απόφαση θα παίξει και η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα. Στο αγωνι­στικό κομμάτι, σε ένα μέτριο ποιοτι­κά ματς, με πολλή δύναμη, ο ΑΟΖ προηγήθηκε στο 65’ με τον Παληό, για να ισοφαρίσει στο 88’ ο Σ. Παπα­δόπουλος. Στο 86’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μπάρτζης.
ΤΑΡΣΙΝΑ ’97: Μήτρου, Παπαδόπου­λος Β. (70’ Ντούρμα), Λαδάς (81’ Ζαίμης), Ντάλας (72’ Δούρος), Ντερ­τινής, Μανιάς, Βαρδουνιώτης Β., Γκαρανίν, Παπαδόπουλος Σ., Βαρ­δουνιώτης Π., Κριθαράς
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Νικολού, Ντό­κο, Παπαδάτος, Ντριζάρι, Δεσποτά­κης, Αναγνωστόπουλος, Μπάρτζης, Παπαχρόνης (80’ Σκευοφύλαξ), Αντωνόπουλος, Δεληγιάννης (66’ Γεωργίου), Παληός

Σχολιασμός Νικηφόρου
Βέβαια εδώ έχουμε μια ασάφεια αφού ο διαιτητής δεν μπορεί να προσδιορίσει τον φίλαθλο που τον τραυμάτισε. Αν και αναφέρεται ότι η πέτρα έπεσε την ώρα που απέβαλε τον ποδοσφαιριστή  της ομάδας των Ταρσινών.
Μετά από αυτά που υποστήριξαν οι φίλοι της Αναγέννησης   πρέπει να δώσει στην δημοσιότητα η Ένωσης το σκεπτικό της πειθαρχικής επιτροπής που όλους τους έχει αθωώσει. 
Να προσέξουν  τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής γιατί και ο κρίνων κρίνεται
Διαιτητής του αγώνα αυτού ήταν ο κ. Καρακάσης που μέχρι τότε είχε διαιτητεύσει σε αγώνες διαφόρων κατηγοριών σαράντα επτά (47)φορές και σε κάποιους αγώνες ήταν και βοηθός διαιτητή.
Τον υπολογίζουμε ότι εισέπραξε καθαρή αμοιβή χωρίς τα έξοδα κίνησης  1.800 ευρώ ή σε δραχμές 612.000 που βγήκανε από το ταμείο των ομάδων.
Και εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα η ανεξάρτητη αρχή που ορίζει τους διαιτητές και έχει για πρόεδρο έναν λογοτέχνη από τον αγώνα αυτόν και μετά δεν χρησιμοποίησε τον κ. Καρακάση ούτε για το πρωτάθλημα της σάλας .

Να γιατί δεν δημοσιοποιούν τις ποινές ομάδων και παραγόντων όχι για το καλό του ποδοσφαίρου αλλά της ... ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ



 Και αυτά που έγραφα το 2013 ισχύουν και σήμερα Ζητώ λοιπόν από το νέο αίμα που έχει μπει στην ένωση να δοθεί στην δημοσιότητα αυτό που έχω βγάλει το 2013. 

Κύριε Πρόεδρε της πειθαρχικής επιτροπής 

Να δώσετε στην δημοσιότητα την απόφαση αυτής της υπόθεσης αν πιστεύετε στην Δημοκρατία. Αφού ως νομικός θα γνωρίζετε ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων δημοσιοποιούνται.