Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Οι αναμορφωτές της φωτογραφίας είμαι βέβαιος ότι θα παρακάμψουν την επιτροπή ορισμού διαιτητών και θα ορίσουν τον καλύτερο.

Αφού όλα τέλειωσαν η τελευταία μου ελπίδα είναι οι αναμορφωτές που υπάρχουν ευτυχώς στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο 




Καινούργιοι και παλαιοί της φωτογραφίας έχουν ένα στόχο την Αναγέννηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου ποδοσφαίρου με  καινούργια και παλαιά υλικά  Και έτσι το Σαββάτο 19 - 05 - 2018 θα γίνει στο γήπεδο του Λεχαίου  ο αγώνας της χρονιάς μεταξύ :

Του Ηρακλή Λεχαίου και του Σπαθοβουνίου 

Η ομάδα του Σπαθοβουνίου απολαμβάνει της εκτίμησης της οδού Νοταρά 48 και αυτό μας το λέει καθαρά και ξάστερα ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου  

Αισχρή σφαγή από τους υπανθρώπους που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο εις βάρος της ομάδας μας, ήττα στο Σπαθοβούνι με 2-1 και άλλη μια κλοπή 3 βαθμών!
Με τον διαιτητή Καλαρά να σφυρίζει για πολλοστή φορά φέτος τον Ηρακλή και πάντα σε διατεταγμένη υπηρεσία (όπως όταν προσπάθησε να καταδικάσει την ομάδα μας με αυτά που έγραψε στο ΦΑ με την ΠΑΣ), οριζόμενος από τους Τσιχριτζή, Γκρούτση και τον συμπολίτη μας (!) Καλλιόλια!
Η Διοίκηση μας προειδοποίησε τον Γραμματέα της Ένωσης κ. Βράκα πριν τον αγώνα για τη διαφαινόμενη σφαγή εξαιτίας του συγκεκριμένου διαιτητή και της έλλειψης παρατηρητή διαιτησίας, χωρίς όμως να λάβει καμία ουσιαστική απάντηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαστρογιαννόπουλος έκανε το "λάθος" να βάλει τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ και μετά έλαβε δράση ο Καλαράς. Ακυρωμένο πεντακάθαρο γκολ του Ένο, ανύπαρκτο πέναλτυ για το Σπαθοβούνι (που απέκρουσε ο Ηλίας Κουρούμαλης), ανάποδα σφυρίγματα, συνεχείς κάρτες και εν τέλει κόκκινη στον Καλύβα, καθώς έχουμε και ματς με το Καμάρι την ερχόμενη αγωνιστική.
Λίγες μέρες μετά τα μηνύματα ενότητας του Δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού και του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Πιτσάκη στην κοπή της πίτας της ΕΠΣΚ, το αυτί του κλειστού λόμπι δεν ίδρωσε και αφήνει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο στο έλεος των μπαμπουίνων, που σε ρόλο χασάπηδων κατακρεουργούν το χόμπι και την ψυχαγωγία των αθλητών μας
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Μετά από αυτή την ανακοίνωση η Νοταρά 48 έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και δεν νομίζω ότι θα προσπαθήσει να σκηνοθετήσει ο εικονικός - σκηνοθέτης  ο Λουδοβίκος 14 να κάνει τα ίδια που έκανε με τον αγώνα  Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06 γιατί δεν πιάνουν δυο σκηνοθεσίες με πρωταγωνίστρια την ίδια ομάδα, Να σφάξουμε μια φορά μια ομάδα αλλά και άλλη γιατί πρέπει να σώσουμε μια ομάδα που έχει μπάρμπα στην οδό Νοταρά  48
Ο Νικηφόρος θα είναι στον αγώνα και θα περιγράψει όλα χωρίς να παραλείψει το παραμικρό. 
Διαιτητές να μη ορισθούν κάποιοι περίεργοι που σφυρίζουν με υποβολέα.
Να προτιμηθούν οι αξιολογημένοι εκτός από τον Νεοφυτιάδη πιστό υπηρέτη της οδού Νοταρά 48 Επίσης και οι Κεφιλής και Μπεκιάρης θα μπορούν να διαιτητεύσουν το παιχνίδι της χρονιάς. .