Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Πατέρα Παύλο : δεν είσαι παράγων του ποδοσφαίρου υπό την στενή έννοια της λέξεως Αλλά ο μαγνήτης που τραβά τα παιδιά Και γι αυτό έχεις τεράστιες υποχρεώσεις.

Η πνευματική ηγέτες  έχουν υποχρέωση πατέρα Παύλο να αντιδρούν σ όλα αυτά τα απαράδεκτα που γίνονται στο χώρο του ποδοσφαίρου της Κορινθίας. Εσείς κάνετε το αντίθετο. Τους πιστώνετε με έργο που δεν είχε καμία συμμετοχή. Αφού την ένωση την εκπροσώπησε ο αναπληρωματικός ταμίας που έχει ως αποστολή να συκοφαντεί αυτούς που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. 



Προσθήκη λεζάντας
Διαβάζω







Π ΡΟ Σ Κ Λ Η Σ Η   Ε.Π.Σ.  Κ Ο Ρ Ι Ν Θ Ι Α Σ

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 7 Μαϊου 2018
και από ώρα 16:30 έως 21:30
στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Ισθμό)
όπου θα πραγματοποιηθεί Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α  Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ι Κ Η Σ
υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος.

Ο καθηγητής  μου ο αείμνηστος Βαγγέλης Κακάμπουρας στο δεύτερο Γυμνάσιο Μυτιλήνης μας έμαθε να διαβάζουμε ένα κείμενο και να καταλαβαίνουμε το περιεχόμενο του.
Μπροστά μας έχουμε μια πρόσκληση που έχει τον τίτλο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  Ε Π Σ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
Που σημαίνει ότι όλη αυτή την οργάνωση την κάνει η Ένωσης.
Τα πράγματα μπερδεύονται όμως γιατί μέσα στο κείμενο  υπάρχει η πρόταση  υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
Αιγίδα ή αιγίς ονομαζόταν στην Αρχαία Ελλάδα το δέρμα κατσίκας («αιγός»)[και κατά προέκταση η ασπίδα, όταν αυτή καλυπτόταν από τέτοιο δέρμα.
  • Μεταφορικά σήμερα σημαίνει τη φροντίδα, την προστασία και συχνά χρησιμοποιείται στη φράση «υπό την αιγίδα...»
Και βλέπω ότι αυτό το πανηγυράκι είχε πολλούς οργανωτές και η μόνη που απουσίαζε ήταν η ένωσης. Μάλιστα ένας εκπρόσωπος των προπονητών είπε ότι είχε μπει και εισιτήριο. 
Πατέρα Παύλο ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι εσύ ο άνθρωπος με την πιο καθαρή πρόθεση όταν ξεκινούσες που κανένας δεν σε γνώριζε  παρά μόνο ο Νικηφόρος θα γινόσουν το δεκανίκι το Λουδοβίκου 14 που έχει στήσει ένα πρωτάθλημα για να βγάλει πρωταθλήτρια την ομάδα της καρδιάς του. Και αύριο \μπορεί να δούμε στο διοικητικό απολογισμό της ένωσης και αυτή την συγκέντρωση. που είχε ομιλητή έναν επιστήμονα προπονητή τον Σάκη Τσώλη που θα μπορούσε να έχει πολλαπλάσιο κόσμο αν η πρόσκληση  δεν ήταν κολακευτική αλλά σωστή..
Αφού την οργάνωση την έκανε η ομάδα σου γιατί έβαλες τον τίτλο τον ψεύτικο στην πρόσκληση.
Περιμένω απάντηση στο ερώτημα μου αλλά όχι άλλα λόγια για να έχουμε την εύνοια του Λουδοβίκου 14. την οποία δεν την έχεις  καμία ανάγκη Δεν πρέπει να σιωπάς όταν υπάρχολυν διαιτητές σε ειδικές αποστολές.