Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Έτσι βγαίνουν οι πρωταθλητές στην Κορινθία.

Έτσι κατακτώνται τα πρωταθλήματα στην Κορινθία. 
 Ποδοσφαιρική περίοδος 2011-2012



Ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος ήταν μεταξύ  Κλένιας --Πέλοπα που έληξε με 4-0 υπέρ της ομάδας του χωριού μου. Τον αγώνα τον διαιτήτευσε ο Βασίλης Αστερής ένας αντικειμενικός διαιτητής που δεν ήταν κατάλληλος στα σχέδια της Ένωσης. Και έκανε το εγκληματικό λάθος και απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Πέλοπα Βελέντζα. Και από τον αγώνα αυτόν τον εξαφάνισαν Δεν σφύριξε ούτε έναν αγώνα του Πέλοπα την ποδοσφαιρική περίοδο αυτή. Αυτό ΄ήταν ένα μάθημα προς τους άλλους διαιτητές όποιος τολμήσει να αδικήσει τον Πέδλοπα χάνεται.
Και ήρθε ο αγώνας ρεβάνς που μη έχοντας κανένα προηγούμενο έγιναν τα παρακάτω

                                           
Και ας αφήσουμε να μας ξεναγήσει ο εκ των βασικών παραγόντων του συστήματος που βλέπει όσα του λένε να βλέπει. Και αν αυτό δεν είναι αληθινό ας υπερασπιστεί τον εαυτό του με όποιο τρόπο νομίζει Εγώ τον συμβουλεύω να ακολουθήσει το δρόμο  της δικαιοσύνης.
Η έκθεσης του παρατηρητή τάξεως ( που τότε ήταν και αθλητικός δικαστής ) ο Λουκάς Βλάχος χωρίς να το καταλάβει εκθέτει το σύστημα.

Λουκάς Βλάχος 

Στις 13+40 και ενώ ειμουν στην πύλη του γηπέδου περιμένωντας την αποστολή της ομάδος ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 

Νικηφόρος 

Θα ήθελα να παρουσίαζε έναν αγώνα ο κ. παρατηρητής τάξεως  που περίμενε έξω από το γήπεδο την φιλοξενούμενη ομάδα Και δεν ήταν μόνος αλλά είχε παρέα και τον πρόεδρο της ομάδας του Πέλοπα και τον γενικό γραμματέα της ένωσης. Μέχρι να δικαιολογήσουν την παρουσία τους εκεί εγώ τους κατηγορώ ότι γνώριζαν το σχέδιο του ξυλοδαρμού και ήταν εκεί  να εποπτεύσουν να μη χαλάσει γιατί επάνω του είχαν επενδύσει ένα πρωτάθλημα.

Λουκάς Βλάχος

Φτάνοντας τοπούλμαν με την αποστολή και σταματόντας για να μπί Στο γήπεδο σταμάτησαν πέντε μηχανές με 10 άτομα φορόντας κράνη που δεν έβλεπες τα πρωσοπά τους 

Νικηφόρος 

Εδώ ο παρατηρητής τάξεως δεν μας λέει κάτι βασικό αφού είχε το χρόνο να μετρήσει τις μηχανές πως δεν πήρε έναν αριθμό που θα τον έδινε στην αστυνομία και όλα θα είχαν λυθεί. 


Λουκάς Βλάχος

και κατεβένοντας από το πούλμαν ο προπονητής της ομάδος Οικονόμου Γ. ένας από αυτούς τον εκτύπισε στο κεφάλι μόλις έγινε το συμβάν αυτό έτρεξε ο πρόεδρος του πέλοπα ΚΩςΠαπαβασιλείου μαζί με τον ΚΩ Βράκα Π. χωρίς να καταφέρουν να ηρεμήσουν τα πράγματα συνέχεια τα άτομα αυτά έριξαν μια πέτρα στο Πούλμαν κτυπόντας στο κεφάλι τον Γυμναστή της ομάδος ΠΑς Κλένια ΣΚΟΥΠΑ Π. στο κεφάλι.μεταφέροντας τον ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ κατόπιν έριξαν και άλλη πέτρα στο Πούλμαν σπάζοντας το ΜΠΑΜΠΡΗΖ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ έγιναν κατά κατά την άφιξη της ομάδος ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ ΕΞΩ από το γήπεδο .

Νικηφόρος

Αυτό το μέρος της έκθεσης είναι ένα ποτ πουρί από ακαταλαβίστικα. Το πρώτο ερώτημα που ένας λογικός άνθρωπος θα έκανε ήταν γιατί ο πρόεδρος του Πέλοπα με την τεράστια πολιτική προσωπικότητα δεν πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία Το δεύτερο ερώτημα Ο παρατηρητής εκ του κανονισμού έπρεπε να πάρει την Αστυνομία; Έχουμε έναν τραυματισμό  του γυμναστή  
Κτύπημα στο κεφάλι του προπονητή Σπάσαμε το πούλμαν Και όλα αυτά έγιναν έξω από το γήπεδο. Ο ι τραυματισθέντες πήγαν στο ιατρικό κέντρο. 
Και γυρνώντας από εκεί αποφάσισαν να φύγουν έκραξε ο γενικός γραμματέας που τυχαία και αυτός  βρέθηκε στο τόπο των επεισοδίων " αν φύγετε θα μηδενιστείτε. " Γνώριζε ο κ. γενικός ότι αυτό ήταν μπλόφα γιατί αν κάποιος υπήρχε φόβος να μηδενιστεί ήταν ο Πέλοπας 


Λουκάς Βλάχος


 ΜΕΤΑ Στο 87΄λεπτο του αγώνος φίλαθλοι του ΠΕΛΟΠΑ ΕΞωαπό την περίφραξη κτυπούσαν και έσπασαν τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδος με αποτέλεσμα να διακόψουμε το παιχνίδη για 20 ΄Λ Κατόπιν εκενόσαμε από τους φιλάθλους το γήπεδο και το παιχνίδη έληξε ομαλά. Κατά την διάρκεια του αγώνα έπεσαν εντός του περιβάλαντα χώρου τρείς κροτίδες από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδος  Την ώρα των επισοδείων κάλεσα την αστινομία που ήρθε εκεί και μπήκε η αποστολή στο ΓΗΠΕδο ομαλα. 

Νικηφόρος
Σ αυτή την έκθεση όχι μόνο στηρίχτηκε η πειθαρχική αλλά και ο συντάκτης της ήταν και ο δικαστής που θα αποφάσιζε. Βέβαια ο επίλογος της έκθεσης δεν υπηρετούσε την αλήθεια Γιατί τον πάγκο των φιλοξενουμένων τον χτυπούσαν οι δέκα φίλαθλοι που φορούσαν κάσκες Ομολογώ ότι όταν διάβαζα αυτόν το επίλογο ντρεπόμουν που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. 
Και αυτό το πρωτάθλημα ήταν σκηνοθετημένο αλλά από κάκιστους  σκηνοθέτες. 
Αυτοί βγάζουν τους πρωταθλητές κατά τον χειρότερο τρόπο 
Και θυμάμαι ότι ο Πέλοπας γι αυτά τα επεισόδια τιμωρήθηκε  με τέσσερις αγωνιστικές να παίξει εκτός Κιάτου. Που όμως είχαν αποχωρήσει οι δυο ομάδες Δεν είχαμε αφαίρεση βαθμών