Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Οι αγώνες που θα καθορίσουν ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν.







ΑΣΤΕΡΑΣ  ∆ΕΡΒΕΝΙΟΥ --ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : ΡΟΥΤΣΗΣ 
ΕΠΌΠΤΕΣ:   ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΧΙΑΣ :ΚΑΛΛΙΟΛΙΑΣ 



Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Και πόσα δεν έχω γράψει για τον Διαιτητή Ρούτσι. Όταν όμως τον είδα  να διαιτητεύει έναν αγώνα στο γήπεδο Γιάννη Στέφα και έκανε μια αψεγάδιαστη διαιτησία δεν το έκρυψα γιατί αν το έκανα δεν είχα θέση στην ενημέρωση
Και ήρθε ο αγώνας για το Κύπελλο Κορινθίας  μεταξύ Κόρινθος 06--Π Α Σ Κόρινθος και αυτή ήταν η αιτία που η "ανεξάρτητη επιτροπή διαιτησίας" ( των Καλαρά--Φραντζή-- Καρακάση --Κωνσταντόπουλο ) δεν τον όρισε να διαιτητεύσει την ομάδα της καρδιάς του Λουδοβίκου 14.Αυτή είναι μια τρανή απόδειξη ότι ο Ρούτσι βαδίζει σωστά  
Εδώ που διαφωνώ είναι ο ορισμός του παρατηρητή διαιτησίας γιατί έχουμε έναν να ορίζει τον εαυτόν του και να διαβάσει μετά την έκθεση του Αστεία πράγματα.
Ο Τενεάτης έχει ανάγκη από τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. 
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-- ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:ΧΟΝ∆ΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΕΠΟΠΤΕΣ :ΓΚΟΤΣΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ Ν 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Ο Διαιτητής Χονδρόπουλος μετά τον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06 τότε που έλαβε μέρος στη σκηνοθεσία της καθυστέρησης που διατήρησε τον Π Α Σ στην πρώτη κατηγορία δεν έχει θέση στο χώρο της διαιτησίας Και γι αυτό δεν νομίζω ότι τυχαίος ο ορισμός.Μπορεί να έχουμε ακόμα και επεισόδια.


ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ --ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :ΡΟΥΣΣΟΣ 
ΕΠΟΠΤΕΣ: ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΙΤΗΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ 



Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Ο διαιτητής Ρούσος μέχρι σήμερα δεν μας έχει μάθει σε προκλητικές διαιτησίες και πιστεύω ότι θα συνεχίσει γιατί πρέπει να γνωρίζει ότι τον ακολουθεί την ιστορία του πατέρα του. Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος γιατί η ομάδα του Ηρακλή Λεχαίου δεν είναι αρεστή στο σύστημα. 

 ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ --ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :ΚΑΚΡΙ∆ΗΣ
ΕΠΟΠΤΕΣ : ΜΠΕΤΣΟΓΛΟΥ ΜΟΝΤΖΕΛΗΣ 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  ΝΤΟΥΛΗΣ 

Αν και ο Γκρούτσης έδιωξε τον Γιάννη μας άφησε τον Παναγιώτη Κακριδή που να μη μας προβληματίζει.Εδώ θα νικήσει ο καλύτερος η ο τυχερότερος.