Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Ο Γιατρός Δημήτρης Βασιλείου ένας ικανός άνθρωπος για προσφορά προς τους συνανθρώπους του.


Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που εκεί ανακατεύτηκε γιατί δεν μπορούσε να
ανεχτεί την αδικία που είχε αποδέκτη την ομάδα του χωριού του της Πανέμορφης Περαχώρας. Εκεί τον γνώρισα καλά και κατάλαβα  ότι υπηρετεί τον χώρο του ποδοσφαίρου με σωστό τρόπο. Επομένως αποτελεί μια παραφωνία γιατί επαναλαμβάνω ότι ήρθε να προσφέρει ενώ οι μεγάλες κεφαλές εδώ στην Κορινθία ενώ η θετική τους προσφορά είναι ανύπαρκτη η αρνητική τους έχει βαρέσει κόκκινο Και ενώ επί καθημερινής βάσεως τα γράφω αυτά κανένας δεν τολμά να απαντήσει. Και ορισμένα αν δεν μπορώ να τα αποδείξω είναι συκοφαντικά  και τιμωρούνται από τον ποινικό νόμο. Και όμως σιωπούν αυτοί που την πόρτα του εισαγγελέα την επισκέπτονται και λόγω επαγγέλματος μάλιστα αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο  Και μάλιστα όταν προσωπικά τους μειώνω.
Σ αυτό το ποδοσφαιρικό κατεστημένο ο Δημήτρης Βασιλείου αν και άπειρος σε σχέση μ άλλους καταφέρθηκε εναντίον των εχθρών του ποδοσφαίρου. όταν 38 άλλοι τον πίστεψαν τον άνθρωπο που είναι ο Νεκροθάφτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. 
Τώρα γιατί τα γράφω όλα αυτά. Η αιτία είναι η ανοικτή επιστολή που απευθύνει ο γιατρός Δημήτρης Βασιλείου.

Ανοικτή επιστολή 

προς όλους τους Δημότες και τους δημοτικούς άρχοντες.

Που σημαίνει ότι ο αθλητικός στίβος  μπορεί να συμβαδίσει και με το πολιτικό και αυτό θα είναι ένα πάντρεμα σπουδαίο αν έχουμε άνθρωπο του αναστήματος του Δημήτρη  Βασιλείου να σηκώσει τα δυο τεράστια βάρη. Γιατί και ο αθλητισμός είναι σπουδαίο θέμα όπως και η τοπική αυτοδιοίκηση