Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Προκαλεί με τις πράξεις του και δεν τολμά να απαντήσει στα στοιχεία που παρουσιάζω ο λαοπρόβλητος Μιχάλης Τσιχριτζής


Αν ηγείσαι και κανείς δεν σε ακολουθεί, τότε απλά κάνεις βόλτα.



   
Σπαθοβούνι--Ηρακλής Ξυλοκάστρου  Διαιτητής Καλαράς 

Μετά από τον αγώνα αυτόν ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου έβγαλε την παρακάτω Ανακοίνωση 


Αισχρή σφαγή από τους υπανθρώπους που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο εις βάρος της ομάδας μας, ήττα στο Σπαθοβούνι με 2-1 και άλλη μια κλοπή 3 βαθμών!


"Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαστρογιαννόπουλος έκανε το "λάθος" να βάλει τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ και μετά έλαβε δράση ο Καλαράς. Ακυρωμένο πεντακάθαρο γκολ του Ένο, ανύπαρκτο πέναλτυ για το Σπαθοβούνι (που απέκρουσε ο Ηλίας Κουρούμαλης), ανάποδα σφυρίγματα, συνεχείς κάρτες και εν τέλει κόκκινη στον Καλύβα, καθώς έχουμε και ματς με το Καμάρι την ερχόμενη αγωνιστική."
Αισχρός =που είναι κατάφωρα αντίθετος με τους ηθικούς κανόνες και προκαλεί ντροπή
Υπάνθρωπος ο διανοητικά, φυσιολογικά-σωματικά ή γενετικά κατώτερος από άνθρωπος

Και αυτόν τον διαιτητή που έσφαξε τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου όρισε ο Γιώργος Καλλιόλιας (τον έδωσε ο Γκρούτζης λέγοντας  ότι δεν συμμετέχει στους ορισμούς ) να διαιτητεύσει  τον αγώνα της χρονιάς μεταξύ  Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06  αν και είχε διαιτητεύσει τρεις αγώνες  του Π Α Σ  ενώ αρκετοί διαιτητές ούτε σ ένα αγώνα της ομάδας του Π Α Σ  .Με τα γνωστά αποτελέσματα να πάθει καθίζηση βαθμολογική η Κόρινθος 06 που αν και αήττητη να έρθει δεύτερη για τρίτη φορά στους αγώνες πρωταθλήματος. Και ένας άσχετος περί τα ποδοσφαιρικά  θα μπορούσε να καταλάβει  γιατί έβαλαν τον   εκδορέα -- διαιτητή Καλαρά 
Γιατί ήταν στημένος και με τις αποφάσεις του να προκαλέσει την ομάδα Κόρινθος 06 να δημιουργήσει  επεισόδια ώστε η Κόρινθος 06 να πάρει βαθμολογικό στραπάτσο.

Τι έγινε μετά τους αγώνες 

Και ενώ μετά τον αγώνα Σπαθοβούνι -- Ηρακλής Ξυηλοκάστρου ο Καλαράς έπρεπε να εξαφανιστεί το αντίθετο ο Λουδοβίκος 14 μαζί με τον παράνομα ευρισκόμενο στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση το κέρασαν σουβλάκια σε κεντρικό Κορινθιακό σουβλατζίδικο Ενώ  οι του Ξυλόκαστρου έβγαζαν αυτή την ανακοίνωση που δεν έχει προηγούμενο.
Αλλά και μετά τον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06 στο πρώτο αγώνα που έδωσε ο Π Α Σ στο συνοικισμό να βλέπουμε τον σφαγέα Καλαρα

                 Φωτογραφία του παπαφιλης βασιλειος.
να παρακολουθεί τον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Σπαθοβούνι προκαλώντγας όλους Μα δεν σταμάτησαν εδώ οι προκλήσεις Τον εκδορέα -Διαιτητή πήρε παρέα ο εικονικός - σκηνοθέτης Λουδοβίκος 14 να παρακολουθήσουν μαζί τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τις θέσεις των επισήμων Βέβαια με πρόσκληση που είχε σταλεί από την Ε Π Ο. Και αντί να πάρει κάποιον νεαρό ποδοσφαιριστή ή κάποιον που έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο πήρε έναν που προκάλεσε πικρόχολα σχόλια Και δεν σταμάτησε εδώ ο Λουδοβίκος 14 πήρε τον Καλαρά και έφαγαν στη Περαχώρα. 
Έστειλε τον μήνυμα ο Λουδοβίκος 14 εγώ είμαι ο άρχοντας και κάνω ότι μου αρέσει και δεν λαμβάνω κανέναν υπόψη μου
Αλήθεια ήθελα την άποψη των παραγόντων επάνω στα στοιχεί που παρουσιάζω. Ομολογώ ότι ντρέπομαι που τριάντα οκτώ ( 38 ) σωματεία ψήφισαν έναν άνθρωπο που έχει μετατρέψει την Νοταρά 48 σε μαγαζάκι του Να γιατί δεν τολμά κανένας να με αντιμετωπίσει