Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Θανάση Κεφιλή :Με προδώσατε και με στοιχεία αποδείξω την π΄ροδοσία

Υπάρχει κάποιος που που ούτε τα λιβάνια   

ούτε τα τραπεζώματα ούτε διαφημίσεις ούτε 

σε χαλί πατά που μπορεί  να το 

τραβήξουν 

Και αυτό κ. Φιλιππακόπουλε ΕΣΥ  το 

γνωρίζεις καλά!!!


                            Αποτέλεσμα εικόνας για Φιλιππακόπουλος Γιώργος

Δέχτηκα αυτό το ηλεκτρονικό  μήνυμα από τον κ. Γιώργο Φιλιππακόπουλο τον πιο επιτυχημένο πρόεδρο του Δημοτικού Σταδίου Κορίνθου.

ΚΥΡΙΕ ΣΚΟΥΡΤΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΙΛΗ ΣΤΟ ΛΕΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΟΜΑΔΑ!

Απάντηση  Νικηφόρου 


Διαβάζω σε μπλοκ φιλικό προς την ομάδα σας που το αφεντικό του τράβηξε τον αγώνα με το αζημίωτο και γράφει ο φιλικός κονδυλοφόρος κάτω από το VIDEO  :

Και στις δύο φάσεις οι γηπεδούχοι ζητάνε πέναλτι
αλλά ο Άρχοντας του αγώνα κ. Κεφιλής λέει παίζεται.

Εμείς σας παρουσιάζουμε και τις 2 φάσεις  
και τα συμπεράσματα δικά σας…


Γι αυτή την πρωτάκουστη περιγραφή που ζητάει ένας επαγγελματίας ( ζει από την εργασία αυτή ) δημοσιογράφος την κρίση των αναγνωστών του ζητάεικαι δεν λαμβάνει θέση ούτε κουβέντα δεν είδα γραμμένη πουθενά. 
Και συνεχίζει ο επαγγελματίας δημοσιογράφος που κανένας δεν τολμά να τον κρίνει ενώ ο Νικηφόρος ως ερασιτέχνης που είναι ( δεν πληρώνεται ) είναι υποχρεωμένος να σχολιάζει αμέσως γιατί κινδυνεύει να κακό ευχαριστηθεί .Αυτό το δικαίωμα από που το αντλεί Να σιωπά σε δημοσιεύματα τραγικά  και να κρίνουμε γιατί δεν πρόκανα να γράψω.

Γράφει ο φιλικός επαγγελματικός ( πληρώνεται ) κονδυλοφόρος:

Ο διαιτητής k. Θανάσης Κεφιλής, όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό αμέσως διέκοψε τον αγώνα και ζήτησε από τον ιατρό του αγώνα να βγει από τον αγωνιστικό χώρο να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο φίλαθλο.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος ερασιτέχνης ( δεν πληρώνεται ) δημοσιογράφος 


Πρέπει να μας απαντήσει ο παρατηρητής του αγώνα που γράφει ο κανονισμός όταν κάποιος φίλαθλος αρρωστήσει ο διαιτητής διακόπτει τον αγώνα και εκτελεί χρέη γιατρού Και επειδή διαβάζω ότι παρατηρητής ήταν  ο Αργύρης που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί αν τολμά ας μας αποστομώσει


Γράφει ο φιλικός επαγγελματικός ( πληρώνεται ) κονδυλοφόρος:

Ο ιατρός του αγώνα ένας άξιος επιστήμονας και φίλος του κορινθιακού ποδοσφαίρου κ. Αθανάσιος Ζαφείρης μαζί με τον παρατηρητή του αγώνα κ. Λουκά Βλάχο, βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν στον άτυχο φίλαθλο για τις πρώτες βοήθειες.

«Πάγωσαν» άπαντες μέσα και έξω από το γήπεδο όταν ο φίλαθλος σωριάστηκε στο έδαφος και αργούσε να συνέλθει. 

Χρειάστηκαν περίπου 10 λεπτά για να ξαναβρεί τις αισθήσεις του ο φίλαθλος ο οποίος παρεμπιπτόντως να προσθέσουμε πως δεν δέχθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο αλλά παρέμεινε εκεί  μέχρι την λήξη του αγώνα να ενισχύει την ομάδα του.



Σχολιάζει ο Νικηφόρος ερασιτέχνης ( δεν πληρώνεται ) δημοσιογράφος

Εδώ αξίζει να κρατήσουμε το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε για να συνέλθει ο φίλαθλος και να αρχίσει ο αγώνας 

Γράφει ο φιλικός επαγγελματικός ( πληρώνεται ) κονδυλοφόρος:

Ο διαιτητής του αγώνα περίμενε να δει την κατάσταση της υγείας του και αφού βεβαιώθηκε ότι συνήλθε, συνέχισε κανονικά τον αγώνα, άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις προέχει η ζωή του συνανθρώπου μας και όλα τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα και ο κ. Κεφιλής ως άξιος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και του Μηχανικού το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. .


Σχολιάζει ο Νικηφόρος ερασιτέχνης ( δεν πληρώνεται ) δημοσιογράφος


Εδώ και πάλι περιμένω απάντηση από τον αδέκαστο παρατηρητή του αγώνα ( που κάνει τα στραβά μάτια για την λαϊκή ) που αναφέρει ο κανονισμός ότι ο διαιτητής περιμένει την αποκατάσταση της υγείας του φιλάθλου για να αρχίσει ο αγώνας Και στο τέλος του Δημοσιεύματος μόνο που δεν μπαίνει η παλαιά μπλε ταινία ΖΉΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ


Ντροπή σου Θανάση Κεφιλή και σε μένα που πίστεψα στην αντικειμενικότητα σου. 

Γιώργο Φιλιπακόπουλε η ομάδα του Ηρακλή Λεχαίου δεν έχασε επειδή ο διαιτητής δεν έδωσε δυο πέναλτι που ούτε ο δικός σας κονδυλοφόρος δεν παίρνει θέση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ασθένεια του φιλάθλου κράτησε περίπου 10 λεπτά ( για την ακρίβεια με το δικό μου χρονόμετρο 9 λεπτά.
Είχαμε 7 πτώσεις παικτών που έκαναν τον τραυματισμένο Γιατί μόλις ο ιατρός βάσει του κανονισμού   τους έβγαζε έξω  αμέσως ως δια μαγείας γεροί όσο ποτέ συνέχιζαν να αγωνίζονται.Μέτρησα διακοπή του αγώνα είσοδος του γιατρού  και η πρόχειρη εξέταση και η έξοδος χρειάζονται τρία λεπτά το λιγότερο όταν αυτό γίνεται με στόχο την καθυστέρηση Επτά τραυματισμοί μας κάνουν 21 λεπτά.Τέσσερις αλλαγές που έκανε ο προπονητής έχουμε δυο λεπτά αρκεί να μη επιδιώκεται η καθυστέρηση Αν όλα αυτά τα αθροίσουμε μας κάνουν τριάντα τρία λεπτά  καθυστερήσεις  Στο πρώτο ημιχρόνιο είχαμε δυο λεπτά και ο αγώνας του πρώτου ημιχρόνου τέλειωσε στο 47 λεπτό.Και ο αγώνας στο 99 λεπτό. Ένδεκα λεπτά καθυστέρηση Που σημαίνει ο κ. Κεφιλής  οφείλει στον αγώνα άλλα 22 ολόκληρα λεπτά Που είμαι βέβαιος ότι θα τα πάρει όπως και η Κόρινθος 06.
Και ερχόμαστε τι κάνατε κ. Διαιτητή στις προκλητικές καθυστερήσεις των παικτών του Σπαθοβουνίου. Πόσες φορές οι παίκτες του Ηρακλή Λεχαίου έδιναν την μπάλα για να χτυπηθεί ένα πλάγιο και ο τερματοφύλακας ένα ελεύθερο Και το τελευταίο κόρνερ υπέρ του Σπαθοβουνίου  που δεν πήγαινε κανένας να το χτυπήσει και αυτό σας εξέθεσε ανεπανόρθωτα. Ούτε μια παρατήρηση για τα μάτια του κόσμου.Μα εσείς φροντίσατε να προστατέψετε την εκλεκτή ομάδα της ένωσης που πολύ ωραία περιγράφει ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου 

Και ερχόμαστε στα τεχνικά μέρη του αγώνα 

Είμαι βέβαιος ότι αν οι φάσεις γινόντουσαν μέσα στην περιοχή του Ηρακλή Λεχαίου θα δινόταν πέναλτι.
Ρωτώ όμως τον διαιτητή να μας πει γιατί σφύριξε αντικανονικό μαρκάρισμα στον τερματοφύλακα αφού η φάσης έγινε εκτός μικρής περιοχής.΄που δεν έχει καμία προστασία.

Θανάση Κεφιλή 

Ασχολήθηκα μαζί σου  γιατί έχεις όλα τα προσόντα να γίνεις ένας πολύ μεγάλος διαιτητής Κρίμα !!!