Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Γιώργο Καλλιόλια βρίζουν και απειλούν αυτοί που δεν έχουν απαντήσεις στα ερωτήματα

Δύο κακά, η απληστία και οι κλίκες είναι η καταστροφή κάθε δικαιοσύνης.



















Έμαθα ότι σε ποδοσφαιρικό στέκι του Ξυλοκάστρου  ο Γιώργος Καλλιόλιας μίλησε με γλώσσα που δεν αρμόζει σε πολιτισμένο άνθρωπο απευθυνόμενος προς τον δημοσιογράφο Νίκο Πάλλη.

 Και η αιτία που ο γιαλαντζί Επαναστάτης Καλλιόλιας  εκνευρίστηκε γιατί χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος  έγκλημα και καλά σχεδιασμένο τον αγώνα Α Ο Λεχαίου --Σπαθοβουνίου 
Που τον παρακολούθησα και  με το χρονόμετρο μου μέτρησα 33 ( τριάντα τρία ) λεπτά καθυστέρηση και ο διαιτητής κράτησε μόνο εννέα. 
Σε δημοσίευμα μου είχα γράψει  μετά τον αγώνα αυτόν ότι ο Διαιτητής Κεφιλής με πρόδωσε. Είπατε δε ότι  στον αγώνα αυτόν βάλατε τον καλύτερο νέο διαιτητή τον Κεφιλή Και εγώ προσωπικά αυτό πίστευα Αλλά είμαι ένας που δεν έχει καμία δύναμη Ενώ εσείς είσαστε ο μοναδικός άρχοντας της διαιτησίας στο νομό μας ( κατά δήλωση του παράνομου Γκρούτση ότι δεν συμμετέχει στους ορισμούς ) αυτόν τον νέο διαιτητή ενώ  έχει διαιτητεύσει είκοσι δυο ( 22 ) αγώνες για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας δεν τον θωρήσατε ικανό να διαιτητεύσει ούτε ένα παιχνίδι του Π Α Σ Κόρινθος Ενώ αντίθετα θεωρήσατε ικανό του Καλαρά να διαιτητεύσει τον Π Α Σ σε τέσσερις αγώνες και συνολικά είχε διαιτητεύσει αγώνες για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας 14 αγώνες   
Και ο Φραντζής 13 αγώνες του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας και από αυτούς οι τέσσερις ήταν ο Π Α Σ 
Και ο Καρακάσης 18 αγώνες του πρωταθλήματος και οι τέσσερις του
Π Α Σ Κόρινθος 
Και ο πρώτος σε συμμετοχές ήταν ο Κεφιλής που δεν τον ορίσατε ούτε σ έναν αγώνα για να διαιτητεύσει τον Π Α Σ. Απορία  που χρειάζεται ερμηνεία 
Και θα ήθελα μετά την ανακοίνωση που έβγαλαν οι συμπολίτες σας Ξυλοκαστρίτες για τον αγώνα  Σπαθοβούνι -- Ηρακλής Ξυλοκάστρου ο διαιτητής Καλαράς  δεν θα έπρεπε να ξανά πιάσει σφυρίχτρα. Και εδώ είσαστε υποχρεωμένος να εξηγήσετε μια και στο ποδοσφαιρικό στέκι το παίξατε μαχαλόμαγκας το σκεπτικό που σας οδήγησε να ορίσετε τον Καλαρά στον αγώνα της χρονιάς. 
Και επειδή δεν θα τύχω καμιάς απάντησης απαντώ εγώ για την αφεντιά σας. Μα όσοι έχετε περάσει από αυτή την επιτροπή απλά προσκοπάκια είσαστε που κανένας δεν ζητούσε την γνώμη σας απλά με τις υπογραφές σας επικυρώνατε τους ορισμούς .Αυτοί  που βρίζουν και απειλούν πρέπει να απαντούν στα ερωτήματα μια και η διαιτησία η Κορινθιακή δεν είναι να βγάζει τους πρωταθλητές και μικρομάγαζο κανενός..
Ρωτώ τι έγραψε ο διαιτητής Φραντζής στο φύλλο  του αγώνα όταν οι φίλαθλοι στον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Αστέρας Δερβενίου έκαναν ντου και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο; Ο πειθαρχικός Κώδικας της Ε Π Ο γράφει γι αυτές τις παραλείψεις ποινές. Εσείς ως επιτροπή τι κάνατε; Ποιος ο λόγος που κάνατε τα στραβά μάτια.
Ρωτώ τι έγραψε ο διαιτητής Νεοφυτιάδης που στον αγώνα Κόρινθος 06 -- Π Α Σ Κόρινθος οι φίλαθλοι του Π Α Σ έβριζαν συνεχώς τον πρώτο πολίτη της πόλεως της Κορίνθου Ο πειθαρχικός κώδικας της Ε Π Ο και σ αυτή την περίπτωση με κάθε λεπτομέρεια για τις παραλείψεις  αυτές Γιατί δεν κάνατε το καθήκον σας. 
Έχω στα χέρια μου φωτογραφικό υλικό και  ετοιμάζω φάκελο για τον αθλητικό εισαγγελέα. 
Δεν είχατε το δικαίωμα ούτε το ανάστημα  αφού είσαστε ανοικτός να υβρίζετε έναν δημοσιογράφο  που λέει αλήθειες. 
Συμφωνώ για τον χαρακτηρισμό που έκανε ο δημοσιογράφος για τον αγώνα Α Ο Λεχαίου -- Σαθοβούνι Διαφωνώ μόνο ότι δεν είναι ο μοναδικός αγώνας που έχει σχεδιαστεί