Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Η Κόρινθος 06 του Δημήτρη Μπινιάρη αντιμετωπίζει τον Ισθμιακό

 Η βλακεία είναι το ίδιο πράγμα με την κακία, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα.

Margaret Atwood, 1939 -, Καναδή συγγραφέας




Γράφει ο ανύπαρκτος Πάνος Βλάχος " ...ρε μπαρμπα γιωργο 

μεινε με τις εμμονες σου με το βασιλοπουλο τους μαργετηδες το ρινγκο το τσιχριτζη και ολο τα ιδια και τα ιδια σε πηραμε χαμπαρι γελαει ο κοσμος 30 χρονια να επαιζε στη ξυλοκεριζα γκολ δεν εβαζε ο δικος σου ο οσφυοκαμπτης μας παρουσιαζεις το παολ για σουπερ ομαδα μεροληπτεις χιλια τοις εκατο αλλα δεν σε λαμβανει κανεις σοβαρα υποψιν αντς καλο πασχα αμεροληπτε αδεκαστε και ηθικε κωλοτουμπα

Στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου η ομάδα του Δημήτρη Μπινιάρη και όχι αυτών που κρύβονται πίσω από τον ανύπαρκτο Πάνο Βλάχο θα αντιμετωπίσει τον Ισθμιακό. Με την νίκη που έκανε ο Ισθμιακός στο Θώδειο στάδιο επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου του έδωσε το δικαίωμα να βλέπει τους αντιπάλους και να τους λέει ότι εδώ είμαι. Είναι ένας αγώνας πολύ συμβολικός για την ομάδα του Μπινιάρη και όχι κάποιων όψιμων φίλων της Κορίνθου 06 που βρήκαν έναν αγράμματο υβριστή να μου επιτεθεί.  Γιατί αυτός που έγραψε το λιβελογράφημα είναι ένας βλάκας που μόνος του προδόθηκε. Μνημονεύει τον κ. Γ@Μ@Ω την πανίσχυρη οικογένεια των Μαργεταίων τον Ρίνγκο το Τσιχριτζή που δεν έχουν σχέση με την αδικημένη ομάδα που είναι η Κόρινθος 06 Θέλει να κρυφτεί ο ψεύτης Πανούλης αλλά η χαρά του υπηρέτη --συκοφάντη αποκαλύπτει τους σκευωρούς που κρύβονται  έμμεσα  αλλά με μεγάλη σαφήνεια τους παρουσιάζει . 

Πρόεδρε Μπινιάρη 

Και δικοί σου άνθρωποι που θέλουν να σε διώξουν από το ποδόσφαιρο είναι πίσω από το υβριστικό κείμενο του ανύπαρκτου Πάνου Βλάχου. Και ο λόγος είναι απλός Παρουσιάζω στοιχεία που δεν μπορούν να με απαντήσουν, Και βρήκαν έναν θλιβερό ανύπαρκτο για να με μειώσουν. μέχρι την ημέρα των εκλογών της ένωσης θα τους πολεμήσω. Προσωπικά σας θεωρώ έναν τεράστιο ανιδιοτελή παράγοντα του ποδοσφαίρου που όμως τον προδίνει πάντα το στενό του περιβάλλον.