Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ο τελευταίος (Ζευγολατιό) με τον πρώτο -(Ελλάς Βέλου.) συναντιούνται και περιμένουμε τον ορισμό του Διαιτητή

 Πρόεδρε Θανάση Μαναβή υλοποίησε στο ποδόσφαιρο τα λόγια που είχες γράψει στο διαφημιστικό του Υποψήφιου Δημάρχου "Για τα παιδιά μας για όλους μας" και θα μείνεις στην ιστορία. Δεν έχεις καμία σχέση  με αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο και το γελοιοποιούν . 

Και αυτός ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού η χωρίς βαθμό ομάδα του Ζευγολατιού αντιμετωπίζει την Ελλάδα Βέλου.


Πρόεδρε Μαναβή έμαθες πολύ μεγάλος ποδήλατο ( ποδόσφαιρο ) και είναι πολύ εύκολο να σωριαστείς.Έβαλες πρόεδρο στην ομάδα που εσύ διοικείς τον ανεπίδεκτο  Γιάννη Λάμπρου που δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο. Αλλά όμως έπρεπε να γνωρίζεις πρόεδρε ότι η ομάδα του Ζευγολατιού έχει προκαλέσει όταν πρόεδρος, ήταν ο Αρκάς Πισιμίσης.  Προπονητή νομίζω ότι έχεις τον καλύτερο που σημαίνει ότι  θα φτιάξεις ομάδα. Αλλά μη περιμένεις ότι θα μπορέσεις να πετύχεις κάτι το θετικό γιατί τα αποτελέσματα τα βγάζει η Νοταρά 48 και χωρίς να κρατά ούτε καν τα προσχήματα. Μπορείς όλα αυτά να τα μάθεις από τον πρόεδρο της Κορίνθου 06 που έχει πάθει οικονομικό κλονισμό. Γιατί είχε την καλύτερη ομάδα και του έκλεβαν  τα πρωταθλήματα. Και αυτά τα γράφω σε συνέχειες και βρέθηκε ένας να με αντιμετωπίσει. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Κορινθία δυστυχώς είναι το επαγγελματικό στην χειρότερη μορφή., Της συναλλαγής Μπορεί βαθμούς νίκες ισοπαλίες να έχεις πρόεδρε ένα τεράστιο μηδενικό αλλά μπορείς αν έχεις υπομονή να πετύχεις πολλά. 

Και από την άλλη έχουμε την πρωτοπόρο ομάδα Ελλάδα του Βέλου που θα αντιμετωπίσει την τελευταία το Ζευγολατιό και έχει σε τρεις αγώνες  ισάριθμες νίκες που πέτυχε  οκτώ τέρματα και έχει δεχτεί δυο. Αν ο αχάριστος δεν έχει γίνει φίλος που σημαίνει διπλό παιχνίδι όπως επί ημερών του Βιομηχάνου--Πολιτικού και ολίγον ποδοσφαιρικός παράγων κ. Θάνου Πισιμίση από την Αρκαδία ορμώμενος Βάζω στοίχημα ότι θα πάθει χειρότερα  από αυτά που έζησε ο θρυλικός και στην ιστορία θα μείνει Δημήτρης Μπινιάρης Εύχομαι να διαψευσθώ   Και πάλι αδελφωμένοι να το οδηγήσουν το Κορινθιακό στο ποδόσφαιρο στη διάλυση. Να πάρουν πάλι μαζί τους τον πρώτο αντιπρόεδρο που από ντροπή λάκισε νύχτα.